Windows 10 format USB görmeme sorunu

boot menüsünün ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir ve biostan farklı değil.

boot ta USB çıkmadan nasıl reset atabilirim ? Veya Boot menüsüne USB seçeneğini nasıl getirebilirim ?
( USB Takılı değilken veya bozuk USB olsa bu seçenek gözükmez mi ? Yoksa USB takılı olmasa bile bu menüde USB seçeneği olmalı mı. Çünkü ben bu menünün daha farklı seçenekler içerdeğini hatırlıyoru gibiyim. CD/DVD , USB vb. alt seçenekleri vardı gibi geliyor.)

Bir diğer sorumda benim Bios UEFİ seçeneği var mı ?

Burda UEFİ yazması biosun UEFİ olduğunumu gösterir ? UEFİ olarak yükleyebilir miyim demek ?

.

.

Arkadaşlar süre bu gece doluyor ama ben hala sorunumu çözemedim ayrıca şuan kullandığım windows 10 u 29 temmuzdan sonrada kullanabilecek miyim ?

Sorunumun çözümü yok mu acaba ? Bir daha format atamıyacak mıyım ?

Konu günceldir.

Sorunumu hala çözemedim.

Bilgisayarının bios legacy olabilir.Ama sen uefi USB hazırladığsan görmez.

Bios legacy ne oluyor tam bilmiyorum ama bios seçenekleri arasında resimde de göreceğiniz gibi hiç birşey çıkmıyor. Ne yapabilirim ? Kafayı yedim format atamadım hala... Yardımcı olur musunuz ?

Merhaba Öncelikle İso Dosyasını Rufus programlı ile sağlam bi şekilde usb belleğe boot et usb 4gb üstü olsun 8 öneririm.daha sonra usb pc ye bağlı iken aygıtın göründüğünü teyit edip pc yi kapat. Şimdi bilgisayarı açma düğmesiyle aç ve boot menüsü gelene kadar f12 tuşuna bas ( genelde f12 ) ardından çıkan menüden anakartın destekliyorsa başında uefi yazanı eğer desteklemiyorsa normal usb belleği seç bu menüde usb belleği göremiyorsan hdd+ gibi bir bölüm var ona tıkla ve büyük ihtimal usb ordadır ( eğer hala görünmüyorsa usb nin takılı olduğu portu değiştir yine olmazsa usb belleği değiştir ) zaten sonrasını biliyorsundur seçip formata başla.

Boot menüsünde " Windows Boot Manager "den başka birşey çıkmadığı için 2 aydır format atamıyorum. Bu sorunun çözümünü bulsam format atacağım ama olmuyor. Eskiden boot seçeneklerinde daha çok alternatif vardı ama şimdi sadece tek bir seçenek var. Böyle oluncada format atamıyorum

Sorunumun çözümü yok mu acaba ?

Şunu anlıyorum... Bu sorunun çözümü yok ?

Fast bios boot kısmını disable yapın. Seda baya bir yardım etmiş doğru şekilde aslında ancak eksik bilgi verdiğinizden tam sonuç alamamışsınız
İlk olarak laptop modelini yazmalıydınız. Modeli tam yazın. Sonra boot option priorty kısmında neler var resmini paylaşın. Mümkünse tüm bios ve alt menülerinin de resimlerini paylaşırsanız iyi olur.

Aynı sorun bende'de var. Temiz bir kurulum yapmak için format atmak Bir türlü çözüm bulamadım malesef Windows 10'nu UEFI olarak kuramadım Normal Bios üzerine kurulum gerçekleştirdim.

Cihaz Modeli: Samsung Series Serisi bir Notebook.

Aynı sorun demekten vazgeçin. Kendi konunuzu açıp doğru düzgün sorunuzu sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…