Vic_Boss Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #1 Windows'un kendi sitesinden indirdiğim Media Creatin Tool ile USB'ye yazdırdığım şeyi PC okumuyor. Sol üstte çizgi yanıp sönüp duruyor fotoğraftaki gibi. Klavyedeki tüm tuşlara bastım fakat nafile. Ne yapmam gerekiyor anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2024
Windows'un kendi sitesinden indirdiğim Media Creatin Tool ile USB'ye yazdırdığım şeyi PC okumuyor. Sol üstte çizgi yanıp sönüp duruyor fotoğraftaki gibi. Klavyedeki tüm tuşlara bastım fakat nafile. Ne yapmam gerekiyor anlamadım.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.850 Çözümler 20 1 Ekim 2024 #2 Bende de oldu çözemedim bir türlü, biraz bekleyince format ekranı geliyor yaklaşık 3 dk bekle kurmaya çalışırken olmazsa bozulmuş SSD galiba.
Bende de oldu çözemedim bir türlü, biraz bekleyince format ekranı geliyor yaklaşık 3 dk bekle kurmaya çalışırken olmazsa bozulmuş SSD galiba.
Vic_Boss Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #3 sado01 dedi: Bende de oldu çözemedim bir türlü, biraz bekleyince format ekranı geliyor yaklaşık 3 dk bekle kurmaya çalışırken olmazsa bozulmuş SSD galiba. Genişletmek için tıkla... Ssd değil de hdd kullanıyorum da onunla ne alakası varki. Usb flash belleğin içindeki format şeyini okumuyor pc.
sado01 dedi: Bende de oldu çözemedim bir türlü, biraz bekleyince format ekranı geliyor yaklaşık 3 dk bekle kurmaya çalışırken olmazsa bozulmuş SSD galiba. Genişletmek için tıkla... Ssd değil de hdd kullanıyorum da onunla ne alakası varki. Usb flash belleğin içindeki format şeyini okumuyor pc.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.724 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #4 Tüm sistemini detaylıca belirt ilk olarak.