Can34280 Femtopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #1 Yeni SSD aldım, flash bellek ile Windows 10 formatı atacağım fakat USB'ye geçtiğimde şu hatayı alıyorum: . Dosya Ekleri 20201205_112750.jpg 130 KB · Görüntüleme: 51
Yeni SSD aldım, flash bellek ile Windows 10 formatı atacağım fakat USB'ye geçtiğimde şu hatayı alıyorum: .
Kontrol Merkezi Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 121 Çözümler 1 Yer Kocaeli/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2020 #2 Aldığınız hatayı göremiyorum eklemeyi unutmuş olabilirsiniz ama bu disk GPT formatında değildir hatası alıyorsunuzdur diye tahmin ediyorum. Artı 0 Eksi
Aldığınız hatayı göremiyorum eklemeyi unutmuş olabilirsiniz ama bu disk GPT formatında değildir hatası alıyorsunuzdur diye tahmin ediyorum.
KS KS Can34280 Femtopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #3 Kontrol Merkezi dedi: Aldığınız hatayı göremiyorum eklemeyi unutmuş olabilirsiniz ama bu disk GPT formatında değildir hatası alıyorsunuzdur diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Suan gozukmesi lazim Artı 0 Eksi
Kontrol Merkezi dedi: Aldığınız hatayı göremiyorum eklemeyi unutmuş olabilirsiniz ama bu disk GPT formatında değildir hatası alıyorsunuzdur diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Suan gozukmesi lazim
Kontrol Merkezi Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 121 Çözümler 1 Yer Kocaeli/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2020 #4 Format USB'sini nasıl oluşturdunuz orada bir problem olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Can34280 Femtopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #5 Kontrol Merkezi dedi: Format USB'sini nasıl oluşturdunuz orada bir problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet bende sorunun usb den olduğunu dusunuyorum aslinda eski hard diske windows 10 u bu usb den yuklemistim ama bir zaman sonra usb deki dosyalari diger bilgisayarima tasimistim simdi geri usb ye tasidim oradan kaynaklaniyor olmasi cok yuksek Artı 0 Eksi
Kontrol Merkezi dedi: Format USB'sini nasıl oluşturdunuz orada bir problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet bende sorunun usb den olduğunu dusunuyorum aslinda eski hard diske windows 10 u bu usb den yuklemistim ama bir zaman sonra usb deki dosyalari diger bilgisayarima tasimistim simdi geri usb ye tasidim oradan kaynaklaniyor olmasi cok yuksek