4 406642 Decapat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 708 Çözümler 3 29 Nisan 2021 #11 Hocam bende dün aynı sorunu yaşadım dikteki her şeyi silin Osmanlı1453 dedi: Tamamdır peki hangi sistemden silmeliyim? Genişletmek için tıkla...
Hocam bende dün aynı sorunu yaşadım dikteki her şeyi silin Osmanlı1453 dedi: Tamamdır peki hangi sistemden silmeliyim? Genişletmek için tıkla...
Osmanlı1453 Hectopat Katılım 3 Eylül 2017 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #12 Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum ilginiz için sorunu çözdüm Windows format ekranında CMD'yi açıp grub ekranını silip öyle format attım çok teşekkür ediyorum kodları sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu videonun 1:40tan sonra kodları veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum ilginiz için sorunu çözdüm Windows format ekranında CMD'yi açıp grub ekranını silip öyle format attım çok teşekkür ediyorum kodları sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu videonun 1:40tan sonra kodları veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et