U UstaGT Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 317 Çözümler 2 8 Temmuz 2023 #1 Bilgisayarıma format atamıyorum. Hata veriyor. Çözümleriniz aşağıya yazarsanız sevinirim.
mertcan.dmn81 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 573 Çözümler 1 8 Temmuz 2023 #2 UstaGT dedi: Bilgisayarıma format atamıyorum. Hata veriyor. Çözümleriniz aşağıya yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ne hatası verdiğine göre sorun değişir dostum. Hatanı tam olarak anlatmalısın.
UstaGT dedi: Bilgisayarıma format atamıyorum. Hata veriyor. Çözümleriniz aşağıya yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ne hatası verdiğine göre sorun değişir dostum. Hatanı tam olarak anlatmalısın.
U UstaGT Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 317 Çözümler 2 8 Temmuz 2023 #4 n1xo dedi: Nasıl bir hata veriyor? Genişletmek için tıkla... Sıfırlanırken bir hata oluştu mertcan.dmn81 dedi: Ne hatası verdiğine göre sorun değişir dostum. Hatanı tam olarak anlatmalısın. Genişletmek için tıkla... Sıfırlanırken bir hata oluştu diyor hata kodu yok.
n1xo dedi: Nasıl bir hata veriyor? Genişletmek için tıkla... Sıfırlanırken bir hata oluştu mertcan.dmn81 dedi: Ne hatası verdiğine göre sorun değişir dostum. Hatanı tam olarak anlatmalısın. Genişletmek için tıkla... Sıfırlanırken bir hata oluştu diyor hata kodu yok.
mertcan.dmn81 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 573 Çözümler 1 8 Temmuz 2023 #5 UstaGT dedi: Sıfırlanırken bir hata oluştu Sıfırlanırken bir hata oluştu diyor hata kodu yok. Genişletmek için tıkla... İso dosyası ile format atmayı deneyebilirsiniz hocam.
UstaGT dedi: Sıfırlanırken bir hata oluştu Sıfırlanırken bir hata oluştu diyor hata kodu yok. Genişletmek için tıkla... İso dosyası ile format atmayı deneyebilirsiniz hocam.
U UstaGT Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 317 Çözümler 2 8 Temmuz 2023 #6 mertcan.dmn81 dedi: ISO dosyası ile format atmayı deneyebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır onu da denedim C diskinin üzerine gelip özellikler bölümünden güvenlik sekmesinden denetim ayarlarıyla oynadığım için bozuldu ve bilgisayara hiçbir şey yapamıyorum.
mertcan.dmn81 dedi: ISO dosyası ile format atmayı deneyebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır onu da denedim C diskinin üzerine gelip özellikler bölümünden güvenlik sekmesinden denetim ayarlarıyla oynadığım için bozuldu ve bilgisayara hiçbir şey yapamıyorum.