Lowensbad Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #11 CANERION dedi: İyice izleyerek yaparsan sorunsuz halledersin C diskinde yedeklerini al başka diske direk yapıştır yaparsın görüşürüz az sonra. Genişletmek için tıkla... CDEX dedi: Telefondan filan yazarsınız hocam BIOS ekranında filan takılırsanız fotoğrafını çekip atın yardımcı olmayı deneriz en azından. Genişletmek için tıkla... fazladan diskim yok hangi bulut depolama sitesini kullanabilirim bedava
CANERION dedi: İyice izleyerek yaparsan sorunsuz halledersin C diskinde yedeklerini al başka diske direk yapıştır yaparsın görüşürüz az sonra. Genişletmek için tıkla... CDEX dedi: Telefondan filan yazarsınız hocam BIOS ekranında filan takılırsanız fotoğrafını çekip atın yardımcı olmayı deneriz en azından. Genişletmek için tıkla... fazladan diskim yok hangi bulut depolama sitesini kullanabilirim bedava
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #12 Lowensbad dedi: Fazladan diskim yok hangi bulut depolama sitesini kullanabilirim bedava. Genişletmek için tıkla... OneDrive, mega, Google Drive üçünden biri işine yarar.
Lowensbad dedi: Fazladan diskim yok hangi bulut depolama sitesini kullanabilirim bedava. Genişletmek için tıkla... OneDrive, mega, Google Drive üçünden biri işine yarar.
CDEX Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #13 Lowensbad dedi: fazladan diskim yok hangi bulut depolama sitesini kullanabilirim bedava Genişletmek için tıkla... Google Drive kullanabilirsin, OneDrive olur tavsiyem Google Drive
Lowensbad dedi: fazladan diskim yok hangi bulut depolama sitesini kullanabilirim bedava Genişletmek için tıkla... Google Drive kullanabilirsin, OneDrive olur tavsiyem Google Drive
Lowensbad Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #14 CDEX dedi: Google Drive kullanabilirsin, OneDrive olur tavsiyem Google Drive Genişletmek için tıkla... Çok saol mega kullandım CANERION dedi: OneDrive, mega, Google Drive üçünden biri işine yarar. Genişletmek için tıkla... Çok saol mega kullandım CDEX dedi: Google Drive kullanabilirsin, OneDrive olur tavsiyem Google Drive Genişletmek için tıkla... CANERION dedi: OneDrive, mega, Google Drive üçünden biri işine yarar. Genişletmek için tıkla... Son Sorum Benim Windows C ye kurulu Ama C nin kapasitesi daha az. format atarken windowsu D diskine kursam sorun olur mu? Son düzenleme: 15 Ağustos 2023
CDEX dedi: Google Drive kullanabilirsin, OneDrive olur tavsiyem Google Drive Genişletmek için tıkla... Çok saol mega kullandım CANERION dedi: OneDrive, mega, Google Drive üçünden biri işine yarar. Genişletmek için tıkla... Çok saol mega kullandım CDEX dedi: Google Drive kullanabilirsin, OneDrive olur tavsiyem Google Drive Genişletmek için tıkla... CANERION dedi: OneDrive, mega, Google Drive üçünden biri işine yarar. Genişletmek için tıkla... Son Sorum Benim Windows C ye kurulu Ama C nin kapasitesi daha az. format atarken windowsu D diskine kursam sorun olur mu?
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #15 Lowensbad dedi: Çok saol mega kullandım Çok saol mega kullandım Son Sorum Benim Windows C ye kurulu Ama C nin kapasitesi daha az. format atarken windowsu D diskine kursam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Dostum disklerin göründüğü ekran geliyor orda c diskini tamamen silip d diskini seçip devam edebilirsin.
Lowensbad dedi: Çok saol mega kullandım Çok saol mega kullandım Son Sorum Benim Windows C ye kurulu Ama C nin kapasitesi daha az. format atarken windowsu D diskine kursam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Dostum disklerin göründüğü ekran geliyor orda c diskini tamamen silip d diskini seçip devam edebilirsin.
Lowensbad Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #16 CANERION dedi: Dostum disklerin göründüğü ekran geliyor orda c diskini tamamen silip d diskini seçip devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... teşekkürler şuan rufusa iso dosyasını atıyorum CANERION dedi: Dostum disklerin göründüğü ekran geliyor orda c diskini tamamen silip d diskini seçip devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... hangisine basiyoduk CDEX dedi: Google Drive kullanabilirsin, OneDrive olur tavsiyem Google Drive Genişletmek için tıkla... . Son düzenleme: 15 Ağustos 2023
CANERION dedi: Dostum disklerin göründüğü ekran geliyor orda c diskini tamamen silip d diskini seçip devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... teşekkürler şuan rufusa iso dosyasını atıyorum CANERION dedi: Dostum disklerin göründüğü ekran geliyor orda c diskini tamamen silip d diskini seçip devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... hangisine basiyoduk CDEX dedi: Google Drive kullanabilirsin, OneDrive olur tavsiyem Google Drive Genişletmek için tıkla... .