Windows 10 formatından sonra ses gelmiyor

Schoaux

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16 GB 2600 MHz DDR4
SSD veya HDD modeli
Kingston 512 GB M.2
Ekran kartı
RTX 2060
Anakart
GF65 Thin 9SEXR
İşlemci
i5 9300h
Merhaba, Windows 11 kurulu olan bilgisayarımda herhangi bir sorun olmadan ses geliyordu fakat format atıp Windows 10 kurduktan sonra ne yaptıysam sesi getiremedim. Driver yükleyip kaldırma, Aygıt Yöneticisi'nden güncelleştirmeler kaldırıp tekrar kurmalar her şeyi denedim. Ses barı ses çaldığında aktif görünüyor aşağı inip çıkıyor fakat ses yok.

Merhaba, Windows 11 kurulu olan bilgisayarımda herhangi bir sorun olmadan ses geliyordu fakat format atıp Windows 10 kurduktan sonra ne yaptıysam sesi getiremedim. Driver yükleyip kaldırma, Aygıt Yöneticisi'nden güncelleştirmeler kaldırıp tekrar kurmalar her şeyi denedim. Ses barı ses çaldığında aktif görünüyor aşağı inip çıkıyor fakat ses yok.

Yanlış hoparlörü seçmiş olabilir misiniz? Denetim Masası'ndan ses diye aratın, oradan kontrol edin.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    111,2 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Kuruum sırasında hata oluşmuş olabilir. Windows 11 ile denemek yararlı olur umarım.
Alakası varmıdır bilmiyorum ama windows 10 format atarken format arayüzünden bazı adımları atlayarak kurulum yaptı. Normalde ürün anahtarı soran bir pencere falan geliyordu gelmeden oraları geçti.

Windows 11 kurdum ondan da fayda gelmedi. Ses gelmemeye devam ediyor fakat jak girişlerinde sorun yok onlardan ses geliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı