Astegtam Decapat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #1 Windows 10'a format attıktan sonra her şey düzgün ilerlerken bilgisayarın kurulup yeniden başlatma aşamasında yeniden format ekranına atıyor ve SSD de yerim azalıyor yani kurup format ekranına tekrar atıyor çözemedim bir türlü bilen var mı?
Windows 10'a format attıktan sonra her şey düzgün ilerlerken bilgisayarın kurulup yeniden başlatma aşamasında yeniden format ekranına atıyor ve SSD de yerim azalıyor yani kurup format ekranına tekrar atıyor çözemedim bir türlü bilen var mı?
Raxy1 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 490 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #2 Kurulum bitmeye yakın yani 10 saniye sonra yeniden başlatılacak kısmında USB sürücüyü çıkarın. Artı 1 Eksi
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 1 Haziran 2022 #3 Diski sıfırlamadan format atıyorsun o yüzden. Technopat'ın videosunu izle. Yeniden başlatılıyor ekranı geldiğinde de flash belleğini çıkart. Artı 1 Eksi
Diski sıfırlamadan format atıyorsun o yüzden. Technopat'ın videosunu izle. Yeniden başlatılıyor ekranı geldiğinde de flash belleğini çıkart.
KS KS Astegtam Decapat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #4 Raxy1 dedi: Kurulum bitmeye yakın yani 10 saniye sonra yeniden başlatılacak kısmında USB sürücüyü çıkarın. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkürler. 540312 dedi: Diski sıfırlamadan format atıyorsun o yüzden. Technopat'ın videosunu izle. Yeniden başlatılıyor ekranı geldiğinde de flash belleğini çıkart. Genişletmek için tıkla... Aslında diski sıfırladım ama flash belleği çıkartmak işe yaradı teşekkürler. Artı 0 Eksi
Raxy1 dedi: Kurulum bitmeye yakın yani 10 saniye sonra yeniden başlatılacak kısmında USB sürücüyü çıkarın. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkürler. 540312 dedi: Diski sıfırlamadan format atıyorsun o yüzden. Technopat'ın videosunu izle. Yeniden başlatılıyor ekranı geldiğinde de flash belleğini çıkart. Genişletmek için tıkla... Aslında diski sıfırladım ama flash belleği çıkartmak işe yaradı teşekkürler.