A Arslanbabus Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #1 Bilgisayarıma 1,2 gün önce format attım Microsoft hesabımı girmeme rağmen önceden aldığım bazı uygulamalar çıkıyor. Bunun nedeni nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2024
Bilgisayarıma 1,2 gün önce format attım Microsoft hesabımı girmeme rağmen önceden aldığım bazı uygulamalar çıkıyor. Bunun nedeni nedir?
4 449643 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 415 Çözümler 3 1 Mart 2024 #2 Microsoft hesabıyla oturum açtıysanız ondandır.
A Arslanbabus Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #3 449643 dedi: Microsoft hesabıyla oturum açtıysanız ondandır. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, açmadım.
449643 dedi: Microsoft hesabıyla oturum açtıysanız ondandır. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, açmadım.
4 449643 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 415 Çözümler 3 1 Mart 2024 #4 Arslanbabus dedi: Dediğim gibi, açmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam girmeme rağmen yazıyor girmememe rağmen olsa anlardım. Sorununuza gelirsek çok enteresan.
Arslanbabus dedi: Dediğim gibi, açmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam girmeme rağmen yazıyor girmememe rağmen olsa anlardım. Sorununuza gelirsek çok enteresan.
A Arslanbabus Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #5 449643 dedi: Hocam girmeme rağmen yazıyor girmememe rağmen olsa anlardım. Sorununuza gelirsek çok enteresan. Genişletmek için tıkla... İnternette Windows dijital lisansından olabileceğini gördüm ama buraya da bi sorayım dedim. Yani pek emin olamadım o yüzden olabilir mi sizce. Arslanbabus dedi: Bilgisayarıma 1,2 gün önce format attım Microsoft hesabımı girmeme rağmen önceden aldığım bazı uygulamalar çıkıyor. Bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Bu uygulamaların burda neden çıktığını ve nasıl kaldırabileceğimi bilen var mı? Son düzenleme: 1 Mart 2024
449643 dedi: Hocam girmeme rağmen yazıyor girmememe rağmen olsa anlardım. Sorununuza gelirsek çok enteresan. Genişletmek için tıkla... İnternette Windows dijital lisansından olabileceğini gördüm ama buraya da bi sorayım dedim. Yani pek emin olamadım o yüzden olabilir mi sizce. Arslanbabus dedi: Bilgisayarıma 1,2 gün önce format attım Microsoft hesabımı girmeme rağmen önceden aldığım bazı uygulamalar çıkıyor. Bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Bu uygulamaların burda neden çıktığını ve nasıl kaldırabileceğimi bilen var mı?