Arkadaşlar formatı attım normal bu bilgisayarı sıfırlayından sonra ise bilgisayar kendi kendine restart atmaya başladı çözümü nedir?
Arkadaşlar tam dolacakken o ekran 1 nokta kala durup yeniden başlıyor.
1-Windows 10 yüklüyor iseniz USB belleğinize ISO'yu yazdırın.
2-PC yeniden başlatıp BIOS tarafından ilk açılacak donanımı USB bellek yapınız.
3- Tekrar başlattıktan sonra yüklemenizi yapabilirsiniz.
Olmuyorsa;
1- Harddisk'i başka bir bilgisayara takıp formatlayınız.
2- Donanımsal bir arıza olabilir.
1-Windows 10 yüklüyor iseniz USB belleğinize ISO'yu yazdırın.
2-PC yeniden başlatıp BIOS tarafından ilk açılacak donanımı USB bellek yapınız.
3- Tekrar başlattıktan sonra yüklemenizi yapabilirsiniz.
Olmuyorsa;
1- Harddisk'i başka bir bilgisayara takıp formatlayınız.
2- Donanımsal bir arıza olabilir.
Dediğim gibi google translate veya youtubeden daha rahat çözümlere ulaşabilirsiniz.
Usb kullanmanızı öneririm ama CD ile yapıcaksanızda aynı işlemleri tekrarlayın USB bellek yerine CD' yi seçin.
Dediğim gibi google translate veya youtubeden daha rahat çözümlere ulaşabilirsiniz.
Usb kullanmanızı öneririm ama CD ile yapıcaksanızda aynı işlemleri tekrarlayın USB bellek yerine CD' yi seçin.
Hocam sorunu çözdüm nasıl çözdüğünü anlatayım belki bakan olur
İlk öncelikle F11 bastım karşıma gelişmiş seçenekler geldi şu tornavida olan resime tıkladım sonra da yapmam gereken tek şey tekrardan bir yere tıklamak oldu deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsiniz. Ondan sonra ise başlatma hatalarını bul (İngilizceyi çevirebildiğim kadar çevirdim sonra bıraktım harddisk hataları denetleniyor dediği gibi Windows yükleniyor yerinde buldum kendimi ve bekledim karşıma da Windows'un temel başlangıç ayarlarını yaptım şuan stabil biçimde çalışıyor yardımın için teşekkürler.