Windows 10 formattann sonra D diski yok

Heroxira1

Hectopat
Depolama: 512GB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
Bellek: 8GB DDR5-4800 SO-DIMM

Yeni Windows 10 kurdum, güncelleştirmeleri yaptım. Disk böyle görünüyor ve bu bilgisayar kısmında sadece C diski görünüyor, D diski nerede ve nasıl çıkartacağım?

D diski ayrı bir fiziksel disk miydi yoksa aynı diskin başka bir bölümü müydü? Eğer ikincisiyse kurulum esnasında D diskini silmişsiniz hocam.

D diski ayrı bir fiziksel disk miydi yoksa aynı diskin başka bir bölümü müydü? Eğer ikincisiyse kurulum esnasında D diskini silmişsiniz hocam.
Direkt kurdum aslında Recep Baltaş'ın videosunda diskin içinde ayrı bi bölüm aç gibi bir seçenek vardı sanırım onu işaretlemiştim yani kurarken next next diyip geçmedim.

Kurulum aşamasını tekrar açın hocam format atmayın orada GB olarak kapasite olan bölümü yeni yapın sonra o yeni yaptığınız bölümü formatlayın o kadar.

Kurulum aşamasını tekrar açın hocam format atmayın orada GB olarak kapasite olan bölümü yeni yapın sonra o yeni yaptığınız bölümü formatlayın o kadar.
Kuruluma gitmeden disk yönetiminden de yapılabilir. Arkadaşın attığı fotoğrafta açık olan araçtan yani.

Disk yöneticisinden C diskine sağ tıklayıp birimi küçült deyin, küçültmek istediğiniz boyutu girin, ardından yeni gelen alana sağ tıklayıp yeni birim oluştur diyerek D diskini oluşturun.
Windows'u yeniden kurmama gerek var mı? bir de C diskinin içinden alıp mı D diskini açacağım yoksa sildiğim kısım mı geri gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…