Çözüldü Windows 10 FPS Yaması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hocam Windows Update üzerinden baktığımda başka hiçbir güncelleme yok. O sorunu çözen güncellemeyi yapıp yapmadığımı nereden anlayabilirim acaba? Bunun yöntemi varsa bilmek isterim.
Çok basit. Başlat menüsünü açıp winver yazıyorsunuz.

Eğer yapı numaranız 19041.928, 19042.928 veya 19043.928 ve üzeri ise yamayı almışsınız.

Bir de şu "FPS üzücü" güncellemeyi de kaldırabilirsem çok iyi olacak. En kötü temiz kurulum yapacağım ne yapalım...

Hocam maalesef o konuyla ilgili çok bir bilgim yok. Üstteki güncellemeyi yükleyince FPS üzücü güncelleme gitmiyor mu yoksa ben çok mu yanlış biliyorum?

Hocam Windows Update üzerinden baktığımda başka hiçbir güncelleme yok. O sorunu çözen güncellemeyi yapıp yapmadığımı nereden anlayabilirim acaba? Bunun yöntemi varsa bilmek isterim.
Çok basit. Başlat menüsünü açıp winver yazıyorsunuz.

Eğer yapı numaranız 19041.928, 19042.928 veya 19043.928 ve üzeri ise yamayı almışsınız.

Çözüm
Hocam gerçekten ilgi gösterip anlattığınız için çok teşekkür ederim , kafama çok takılmıştı. Kontrol ettim yamayı almışım, şimdi sırada RTM güncellemesini yapmak var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…