Can_Ali Hectopat Katılım 27 Şubat 2015 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2015 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video ile yaptım ben yapamazsan team la yapabilrim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video ile yaptım ben yapamazsan team la yapabilrim
elsorado Hectopat Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 41 Yer Ankara 2 Ağustos 2015 #12 Can_Ali dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video ile yaptım ben yapamazsan team la yapabilrim Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, ingiliççe olmayaydı denk gelirdim belki bende ama türkçe takıldığımdan sayende yaptım saol
Can_Ali dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video ile yaptım ben yapamazsan team la yapabilrim Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, ingiliççe olmayaydı denk gelirdim belki bende ama türkçe takıldığımdan sayende yaptım saol
bynk Hectopat Katılım 20 Temmuz 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #13 Dostlar aynı işlemciye sahibim ve ben hiç kuramıyorum anakart ayarlarını sıfırlıyorım usb den boot etmeden direk resetliyor
Dostlar aynı işlemciye sahibim ve ben hiç kuramıyorum anakart ayarlarını sıfırlıyorım usb den boot etmeden direk resetliyor
Can_Ali Hectopat Katılım 27 Şubat 2015 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2015 #14 en son bios güncellemesini yükle aynı sorun bendede var o şekilde çözdüm