Windows 10 Game Bar Açılmama Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

192269

Megapat
Makaleler
1
Her oyuna girişimde sağ taraftan bir bildirim çıkıyor İngilizce olarak. Windows + G kombinasyonu çıkıyor fakat basınca o menü açılmıyor. Şimdi Minecraft açıp oynayayım dedim Mojang yazan yüklenme ekranında Windows + G yaptım, o ekranda iken menü açıldı ancak oyun ekranında iken menü açılmıyor. Yani oyun geldi Mojang yazan yüklenme ekranı bitti o andan itibaren Game Bar'ı açamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun tam ekrandayken açılmıyor dediğiniz gibi. Sorun neyden kaynaklanıyor bilmiyorum. Pencere modunda oynarsanız açılır.

Bu sorun çok basit. Win+Alt+R tuşuna aynı anda basarsan ekran çok hafif parlayıp geri eski parlaklığına dönücektir bu parlamanın nedeni video çekme başladı demektir. Yine aynı tuşlara aynı anda basarsan video çekme durar. Yardım edebildiysem önemli değil.

Dediğiniz gibi Windows + G yaptığımda da ekran çok hafif parlaklığını düşürüp tekrardan eski haline dönüyor ancak ben video falan çekmek istemiyorum. Oyun modunu o pencereden açabiliyormuşuz artık ve ben bu menü açılmadığı için oyun modunu da açamıyorum.

Malesef, oyunu tam ekrana aldığınız zaman gamebar açılmaz.

Malesef, oyunu tam ekrana aldığınız zaman gamebar açılmaz.

Yanlış bilgi vermeyin.

Kendi kendine düzeldi tam ekran da olsa pencereli de olsa açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…