- Makaleler
- 1
Action ile Minecraft kaydı yapmak istiyordum ama uygulamaların biri NVIDIA ekran kartımı diğeri Intel ekran kartımı kullandığı için Minecraft crash veriyordu.
bende dedim Windows'un Win+G ile açılan Game Bar olayıyla kayıt yapayım.
FPS düşmesi falanda yok gayet güzel aldım kaydımı ama USB ile bağlamış olduğum kulaklığın mikrofonunu kullanmak yerine laptobun kendi mikrofonunu kullanıyor. Bayağı bir araştırdım başkalarında Game Bar'ın siyah ve daha detaylı olduğunu fark ettim.
Ayrıca kulaklığın mikrofonunu kullanmasını da sağlayamadım.
1. Sorum: Kulaklığın mikrofonunu kullanmasını nasıl sağlayabilirim? (2. Soru aşağıda)
Ayrıca şu konuyu da merak ediyorum. bendeki game bar bu şekilde; (devamı var)
Ama başkalarının videolarına baktığımda onlarda bu şekilde olduğunu gördüm;
2. Sorum ise Ben Win+g yaptığımda beyaz bir video kaydetme ve SS alma kutucuğu çıkıyor. Bir başkasının videosuna baktığımda ise bu şekilde bir şey çıkıyor. Bu ekranı nasıl açabilirim?
bende dedim Windows'un Win+G ile açılan Game Bar olayıyla kayıt yapayım.
FPS düşmesi falanda yok gayet güzel aldım kaydımı ama USB ile bağlamış olduğum kulaklığın mikrofonunu kullanmak yerine laptobun kendi mikrofonunu kullanıyor. Bayağı bir araştırdım başkalarında Game Bar'ın siyah ve daha detaylı olduğunu fark ettim.
Ayrıca kulaklığın mikrofonunu kullanmasını da sağlayamadım.
1. Sorum: Kulaklığın mikrofonunu kullanmasını nasıl sağlayabilirim? (2. Soru aşağıda)
Ayrıca şu konuyu da merak ediyorum. bendeki game bar bu şekilde; (devamı var)
Ama başkalarının videolarına baktığımda onlarda bu şekilde olduğunu gördüm;
2. Sorum ise Ben Win+g yaptığımda beyaz bir video kaydetme ve SS alma kutucuğu çıkıyor. Bir başkasının videosuna baktığımda ise bu şekilde bir şey çıkıyor. Bu ekranı nasıl açabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: