Selamlar. Anakartım MSI Meg z390 Godlike , İşlemcim i9-9900K , RAM 32 GB 3200 MHZ, SSD 2 adet 970 evo. Windows 10 UEFI kurulu. Sistemim 15 saniyede açılıyor bu süre hiç normal değil. Yardımcı olur musunuz?
Selamlar. Anakartım MSI Meg z390 Godlike , İşlemcim i9-9900K , RAM 32 GB 3200 MHZ, SSD 2 adet 970 evo. Windows 10 UEFI kurulu. Sistemim 15 saniyede açılıyor bu süre hiç normal değil. Yardımcı olur musunuz?
BİOS'da hızlı çalıstırma ayarı vardı ona bi bakın isterseniz. Kasa içi temizlik yapın ve gereksiz uygulamaları başlangıçta çalıştırmayın.
Sizin için bir mahsuru yoksa mesleğinizi öğrenebilir miyim
Eger uefi orijinal değilse ki bence bu sisteme windowsun orjinali yakışır bu durumda olan bir sikintidir. Windows 10 un bios ayari var onu yapmaniz gerekli de olabiliyor bazen. Ayrıca windows update yapmiyorsaniz zaten gec açılmasının temel sebebi odur.
30 günde bir termal macun yeniliyorum haftada bir kasa temizliği yapıyorum. Biosdan ayarladım sonuç değişmedi. İşşizim Neo Veo ☺.
Windows orjinal ve açılışdaki programların çoğu kapalı ve sonuç bu.
30 günde bir termal macun yeniliyorum haftada bir kasa temizliği yapıyorum. Biosdan ayarladım sonuç değişmedi. İşşizim Neo Veo ☺.
Windows orjinal ve açılışdaki programların çoğu kapalı ve sonuç bu.
30 günde bir termal macun yenilemenize gerek yok kaliteli bir macun alın 6 ayda bir yada yılda 1 kere yenileyin bilgisayar parçalarını sürekli takıp çıkarmak bir yerden sonra sisteme zarar verebiliyor.