Windows 10 güncel en son sürümü kullanıyorum. Bilgisayarımı açtığımda BIOS ekranını hızlıca geçiyor ama siyah ekranda çok bekletiyor. Bu sorun sebebiyle bilgisayarı kapatmak istemiyorum. Windows 10 sorunlarından mı kaynaklanıyor?
Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi imleç çıkıyor 30 saniye civarı bekletiyor. Diğer görüntünün gelmesi baya uzun sürüyor. Yeniden başlatınca neredeyse hiç açılmayacak gibi rahat 5 dakika bekletiyor çözümü var mıdır?
Hocam dediklerinizin hepsini yaptım ve bilgisayarı yeniden başlatınca hızda ciddi anlamda artış oldu bilgisayarı kapatıp açınca zaten 15 saniye gibi bir sürede açılmaya başladı. Sistem yapılandırmasında tüm ayarları devredışı bırakırken nvidia avast gibi ayarlarda devredışı bırakıldı ve masaüstüne sağ tık yapınca nvidia seçeneği görülmüyor bir sorun teşkil eder mi bu? Birde bu 2'si çok yavaşlatıyordu sanırsam.
SSD almayı düşünüyorum laptop'ta slot var ama laptop'un arkasını tamamen sökmem gerekiyor ve bu konuda çok bilgim yok yanlış bir şey yapacağımdan dolayı güvenemiyorum kendime. Birde garantisi hala devam etmekte.