parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.420 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 Şimdiye kadar Windows 8'de sorunsuz kullandım, Windows 10'a geçince çalışmamaya başladı. İki gündür uğraşıyorum çıldıracağım artık. Wi-Fi kısmında internete bağlanıyorum ama internet gelmiyor. Bağlı ama internet yok diyor. Driverları tamamen kurulu. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2024
Şimdiye kadar Windows 8'de sorunsuz kullandım, Windows 10'a geçince çalışmamaya başladı. İki gündür uğraşıyorum çıldıracağım artık. Wi-Fi kısmında internete bağlanıyorum ama internet gelmiyor. Bağlı ama internet yok diyor. Driverları tamamen kurulu.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.156 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 12 Haziran 2024 #2 Sürücü ve yardımcı programı buradan mı kurdunuz? için İndir TL-WN821N | TP-Link Türkiye TP Link - İndirme Merkezi Detayı www.tp-link.com Artı 0 Eksi
Sürücü ve yardımcı programı buradan mı kurdunuz? için İndir TL-WN821N | TP-Link Türkiye TP Link - İndirme Merkezi Detayı www.tp-link.com
KS KS parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.420 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #3 turko35408 dedi: Sürücü ve yardımcı programı buradan mı kurdunuz? için İndir TL-WN821N | TP-Link Türkiye TP Link - İndirme Merkezi Detayı www.tp-link.com Genişletmek için tıkla... Evet, daha öncesinde de burdan kuruyordum. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Sürücü ve yardımcı programı buradan mı kurdunuz? için İndir TL-WN821N | TP-Link Türkiye TP Link - İndirme Merkezi Detayı www.tp-link.com Genişletmek için tıkla... Evet, daha öncesinde de burdan kuruyordum.