İşlemcinin yetersiz olduğunu düşünüyorum. Grafik işlemci ve hddden yana bir sorun yok gibi görünüyor. Windows çalışırken sıcaklık değerlerinizi aida64 programı ya da msi afterburner programıyla ölçüp paylaşabilir misiniz?
İşlemcinin yetersiz olduğunu düşünüyorum. Grafik işlemci ve HDD'den yana bir sorun yok gibi görünüyor. Windows çalışırken sıcaklık değerlerinizi AIDA64 programı ya da MSI Afterburner programıyla ölçüp paylaşabilir misiniz?
Baska bir sorunla karsilastim USB'den Win 10 kurulumu yaparken BIOS'dan cikis yaptıktan sonra kurulum ekranı gelmesi gerekirken siyah ekranda kalıyor ve sol üst köşede tire gidip geliyor.
Baska bir sorunla karsilastim USB'den Win 10 kurulumu yaparken BIOS'dan cikis yaptıktan sonra kurulum ekranı gelmesi gerekirken siyah ekranda kalıyor ve sol üst köşede tire gidip geliyor.
Bu arada windowsun sitesinden iso dosyasını indirdiyseniz sürüm 2004 kuruyor. Buda bazı bilgisayarlarda sorun açıyor. TechBench by WZT (v4.1.1) burdan sürüm 1909 indirmenizi öneririm.
Bu arada Windows'un sitesinden ISO dosyasını indirdiyseniz sürüm 2004 kuruyor. Bu da bazı bilgisayarlarda sorun açıyor. TechBench by WZT (v4.1.1) buradan sürüm 1909 indirmenizi öneririm.