L LegendArrow Hectopat Katılım 5 Ağustos 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar ben Windows 8.1 iken PC rahat rahat çalışıyordu. Windows 8.1 de Cpu %85 felan zorlardı. Şimdi Windows 10 da Cpu %99 duruyor, oyunda kasıntılar oluyor. Yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2015
Arkadaşlar ben Windows 8.1 iken PC rahat rahat çalışıyordu. Windows 8.1 de Cpu %85 felan zorlardı. Şimdi Windows 10 da Cpu %99 duruyor, oyunda kasıntılar oluyor. Yardım ederseniz sevinirim.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 6 Ağustos 2015 #2 Yükseltme mi yaptınız?
L LegendArrow Hectopat Katılım 5 Ağustos 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2015 #3 Evet Ama Önceden Deneme Sürümüne Geçmiştim Sıfır dı O Zamanda Öyle Yüksek Cpu lardaydı
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 6 Ağustos 2015 #4 Deneme sürümünden ben hiç memnun değildim. Boş verin deneme sürümünü. Temiz bir kurulum yapmanızı tavsiye ederim.
Deneme sürümünden ben hiç memnun değildim. Boş verin deneme sürümünü. Temiz bir kurulum yapmanızı tavsiye ederim.
Sweet Leaf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.353 Makaleler 7 Yer Earl's Court 6 Ağustos 2015 #5 Şahsen ben yükseltme yapmama rağmen bir kasama yaşamıyorum. Ama tabii ki de temiz kurulum her zaman daha iyidir.
Şahsen ben yükseltme yapmama rağmen bir kasama yaşamıyorum. Ama tabii ki de temiz kurulum her zaman daha iyidir.
L LegendArrow Hectopat Katılım 5 Ağustos 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2015 #6 Temiz Kurulumu Windows 10 daki sıfırla seçeğeniyle yapabilirmiyiz ?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 6 Ağustos 2015 #7 Hayır. Temiz kurulum için Technopat videolarını izleyin. Yükseltmeden sonraki performansın düşük olmasının nedenini daha önceden kurulmuş programların etkiliyor olabilme ihtimali de vardır. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal
Hayır. Temiz kurulum için Technopat videolarını izleyin. Yükseltmeden sonraki performansın düşük olmasının nedenini daha önceden kurulmuş programların etkiliyor olabilme ihtimali de vardır. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal
L LegendArrow Hectopat Katılım 5 Ağustos 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2015 #8 Teşekkürler Yardım İçin