GetNuked Hectopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar win 10 kurdum, GeForce Experience girmeye çalıştım. Açılmıyor böyle kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2015
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 31 Temmuz 2015 #2 Windows 10 ile alakası yok sorunun. 8.1'de de açılmıyor. Türkçe dil ile ilgili bir sorun. NVIDIA'ya bildirdik sorunu, yakında çözecekler.
Windows 10 ile alakası yok sorunun. 8.1'de de açılmıyor. Türkçe dil ile ilgili bir sorun. NVIDIA'ya bildirdik sorunu, yakında çözecekler.
mberbero Hectopat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2015 #3 Çözüm denetim masası dil saat bölge ayarlarından tarih,saat veya sayı biçimlerini değiştire bas ordanda biçimden İngilizce(Amerikan)yı seç
Çözüm denetim masası dil saat bölge ayarlarından tarih,saat veya sayı biçimlerini değiştire bas ordanda biçimden İngilizce(Amerikan)yı seç
K Kishe Hectopat Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2015 #4 Recep Baltaş dedi: Windows 10 ile alakası yok sorunun. 8.1'de de açılmıyor. Türkçe dil ile ilgili bir sorun. NVIDIA'ya bildirdik sorunu, yakında çözecekler. Genişletmek için tıkla... Ben de elimden geldigince feedback vs. vermeye calistim ancak pek sallayan olmadi tabi cevap falan alamadim. Cok tesekkur ederim sorunlarimizla ilgilenip bunlarin Nvidia'ya iletilmesinde yardimci oldugun icin.
Recep Baltaş dedi: Windows 10 ile alakası yok sorunun. 8.1'de de açılmıyor. Türkçe dil ile ilgili bir sorun. NVIDIA'ya bildirdik sorunu, yakında çözecekler. Genişletmek için tıkla... Ben de elimden geldigince feedback vs. vermeye calistim ancak pek sallayan olmadi tabi cevap falan alamadim. Cok tesekkur ederim sorunlarimizla ilgilenip bunlarin Nvidia'ya iletilmesinde yardimci oldugun icin.
Cenkay KESER Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.036 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2015 #5 Hala aynı sorunu yaşıyorsanız bağlantıda yer alan anlatımları uygulayın. GeForce Experience Açılmama Sorunu Çözüm - Windows Destek
Hala aynı sorunu yaşıyorsanız bağlantıda yer alan anlatımları uygulayın. GeForce Experience Açılmama Sorunu Çözüm - Windows Destek