- Makaleler
- 1
Bilgisayarım tam bir problem simülatör kabul edebilirim. Şu anki sistemimi toplarken aslında RX 480 kullandım. Fakat "judder" yüzünden değiştirildi. Şu anda GTX 1060 takılı ancak judder sorunu kısmen gitse de hala takılma var. Sinirim bozuldu bir aydır vallahi kasayı yere atasım geliyor. 1-2 gün önce format attım fakat sorun düzelmedi. Arada böyle ve daha fazla takılmalar oluyor.
Sorunun nerde olduğunu öğrenebilirsem servise gönderip kökten çözebilirim.
Windows 8.1 Industry Pro' yu denedim, Sürücüleri güncelleştirdim ve performans ayarlarını değiştirdim. Mouse kararlılığı için yayınlanan KB2903939 güncellemesini yüklemeye çalıştığımda ise hata alıyorum. Bu çıkmazdan çıkmanın yolunu, bulabilirsem yabancı kaynaklardan sonra bir tek sizden bulabileceğim sanırım.
@Recep Baltaş
Sorunun nerde olduğunu öğrenebilirsem servise gönderip kökten çözebilirim.
Windows 8.1 Industry Pro' yu denedim, Sürücüleri güncelleştirdim ve performans ayarlarını değiştirdim. Mouse kararlılığı için yayınlanan KB2903939 güncellemesini yüklemeye çalıştığımda ise hata alıyorum. Bu çıkmazdan çıkmanın yolunu, bulabilirsem yabancı kaynaklardan sonra bir tek sizden bulabileceğim sanırım.
@Recep Baltaş