Windows 10 Ghost Spectre nasıl yüklenir?

QQBerat

Decapat
Daha fazla  
RAM
4 GB DDR2 800Mhz
SSD veya HDD modeli
512 GB HDD
Ekran kartı
ATI Radeon HD 2400 PRO
Anakart
MS-7379 Versiyon 2.0
İşlemci
Intel Core Quad Q6600 2.4Ghz 4 çekirdek
Herkese merhaba, bilgisayarım Windows 8.1 Pro ve artık Windows 10'a geçmek istiyorum. Sistemim kaldırmaya yetiyor mu bilmiyorum, Ghost Spectre diye bir şey duydum arkadaşımda da var ben de denemek istiyorum fakat nasıl yüklenir bilmiyorum. Oyun oynamak amaçlı indirmek istiyorum, bazı oyunlarım artık Windows 8.1'de çalışmayı bıraktı, format atmayı biliyorum Rufus yüklü sanırım sadece gerçek linki bulamıyorum, çünkü indirdiğim birkaç sitedeki Ghost Spectre çalışmadı. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Rufus ile bir hard diske Windows 10 yazdırabir boot menüsünden onu seçip geçebirlirsiniz diye biliyorum olmazsa şu videoyu bir izleyin sorumluluk almam bir şey olursa tam bilmiyorum hocam:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam indirmeden önce şunu bilmeniz gerek: gerçekten çıplak bir Windows versiyonu olacak ve o sistemde gerçekten performans almak için Defender kapalı olanı kurmanız gerekecek. Kısacası en dandik virüs bile bilgisayarınıza kalıcı zararlar vermeye hazır olacak. Linklerini paylaşmak istemiyorum çünkü hafifliği yüzünden açığı çok olan bir sürüm ama Youtube kanallarında kendi linklerine yer veriyorlar.

Tamamdır izleyeceğim sorumluluk bende çok teşekkür ederim.

Teşekkür ederim şimdi indiriyorum.

Evet beni arkadaşımda uyarmıştı dikkatli olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…