Windows 10 Ghost Spectre Valorant'ta sorun çıkarır mı?

Eternal Emilitia

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Windows 10 Ghost Spectre kursam Valorant'ta sorun yaşar mıyım?
Sistemim:
4 GB RAM.
GTX 550 Ti ekran kartı.
Intel Core 2 Duo Q9400 işlemci.

FPS çok düşer bu sitede bir konudan yeniden düzenlenmiş Windows 10 yükledim Minecraft FPS 13 geri Windows 10 Home yükleyince 50FPS 60FPS oldu

FPS çok düşer bu sitede bir konudan yeniden düzenlenmiş Windows 10 yükledim Minecraft FPS 13 geri Windows 10 Home yükleyince 50FPS 60FPS oldu
Modlanmiş Windows’ların fps e olumsuz etkisi mi var? Ben de modlanmis kullanıyorum.

FPS etkisi olur çünkü dediğim gibi modlanmışlar FPS sorunu yaratabiliyor. Hangi modlanmış kullanıyorsunuz ona göre değişir.

Bazı modlu sürümlerde sadece kullanılmayan sistem uygulamalarını siliyorlar onlardan birini kullanırsan sorun çıkmaz.

Sisteminiz Windows 10 için düşük ggos veya atlas OS kullanabilirsiniz güvenilirdir. İkisini de denedim normal Windows 10 Home'dan daha fazla FPS aldırıyor gereksiz hizmetler falan kapalı.

ReviOS 10 son sürüm kullan. Onda bir sıkıntı yok.

ReviOS kullanıyorum şu an zaten. Ama Valorant'ta hata veriyor o yüzden Ghost Spectre'ye geçmeyi düşünüyorum.

Vazgeçtim. ReviOS 10 son sürüm indiriyorum. Valorant'ta sorun çıkmaz değil mi? Konu kilit bu arada.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…