Windows 10 Ghost Spectre'de Defender nasıl yüklenir?

Defender'ı nasıl açabilirim? Ghost Spectre kullanıyorum.
Kurulumda Windows 10+ Defender seçmeliydiniz.

Kullanmayın efendim böyle modlu Windows sürümleri yenine orijinal Windows kullanmanızı öneririm :)

O zaman Microsoft bu Windows 8 ve Windows 7'nin desteğini kesmeyecekti. Windows 10 ve 11 kaldı. İyi güzel, ama düşük sistemliler ne yapacak?

O zaman Microsoft bu Windows 8 ve Windows 7'nin desteğini kesmeyecekti. Windows 10 ve 11 kaldı. İyi güzel, ama düşük sistemliler ne yapacak?

Windows işletim sistemlerini geliştiren Microsoft Türkiye ekonomisini ve düşük seviyeye sahip olan bilgisayarları düşünmüyor ayrıca SSD takıp yeterli RAM'e sahipseniz Windows 10'u kullanabilirsiniz.

Windows işletim sistemlerini geliştiren Microsoft Türkiye ekonomisini ve düşük seviyeye sahip olan bilgisayarları düşünmüyor ayrıca SSD takıp yeterli RAM'e sahipseniz Windows 10'u kullanabilirsiniz.
Windows 10'dan başka seçenek kalmıyor düşük sistemler için. Bu yüzden tek çare modlu Windows. Orijinal tabi daha sağlıklı ama zorlanıyor pc.

Windows 10'dan başka seçenek kalmıyor düşük sistemler için. Bu yüzden tek çare modlu Windows. Orijinal tabii daha sağlıklı ama zorlanıyor PC.

İlla modlu Windows 10 kullacaksanız bile başka bir dağatım yerine NTLite'dan YouTube'dan yardım alarak kendi modlu Windows 10'unuzu yapıp kullanabilirler zor bir şey değil.

İlla modlu Windows 10 kullacaksanız bile başka bir dağatım yerine NTLite'dan YouTube'dan yardım alarak kendi modlu Windows 10'unuzu yapıp kullanabilirler zor bir şey değil.

Tamam kardeş senle tartışmaya girmek istemiyorum. Aynı şeyi yazmama rağmen bana hala öneri veriyorsun.
İşte kullanan kişi uğraşmayıp internetten hazır olarak indirmek ve kurmak istemiş ne var?
Ayrıca Ghost Spectre'ye güvenebilir. Dünyada çoğu kişi kullanmakta. Tamamen güvenilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı