Çözüldü Windows 10 giriş ekranında kalınırsa ne yapılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TDL1210TR

Centipat
Daha fazla  
Windows 10 işletim sisteminde giriş ekranında kalınırsa ne yapılır?

Çözüm
Açtığı gibi güvenli modda çöküyor. Bir tek BIOS ve boot u açıyor başka yok. Ha bir de USB Windows ve Linux'ları açıyor.

Baylar hepiniz bir şey yazmışsınız hepinizin yazdıklarını toparladım. Şansım vardıda komut istemine girip muhatap yazılımı sildim. Sorun güvenliğe verdiğim yetkiymiş komut istemi ile Kaspersky'ı kaldırdım. Zamanınızı ve işinizi böldüysem çok üzgünüm. Hakkınızı helal edin.

Teşekkürler @turko35408 @Lejant @Emr2634 @YusufKinq @Oracleo @TheOrder_1453
Giriş ekranında 1. 2. Si otomatik onarımın denendi. 3.kameram bozuk. 4. Windows dosyaları düzgün.

Windows 10 işletim sisteminde giriş ekranında kalınırsa ne yapılır?
Cihazda teknik bir problemde olabilir , veya yazılımsal bir problem ise USB belleğe W11 iso kurun rufus ile , sonrasında kurulum aşamasında onarma kısmı var , oradan cihazını onarmayı deneyin

Yalnız başka cihaz yok. Bir de biz W11'e geçmek istemiyorum. Boot'ta bir salça olmadım o kadar.

Güvenli modda açılıyor mu?

Açtığı gibi güvenli modda çöküyor. Bir tek BIOS ve boot u açıyor başka yok. Ha bir de USB Windows ve Linux'ları açıyor.

Baylar hepiniz bir şey yazmışsınız hepinizin yazdıklarını toparladım. Şansım vardıda komut istemine girip muhatap yazılımı sildim. Sorun güvenliğe verdiğim yetkiymiş komut istemi ile Kaspersky'ı kaldırdım. Zamanınızı ve işinizi böldüysem çok üzgünüm. Hakkınızı helal edin.

Teşekkürler @turko35408 @Lejant @Emr2634 @YusufKinq @Oracleo @TheOrder_1453

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…