HexCD Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar girişte normalde direkt kullanıcıya giriş yapar ve açılırdı PC ama bir gün PC siyah ekran verdi. Kendi yaptığım kadarıyla yaptım ama artık girişte direkt PC açılmıyor. CTRL+alt+delete basıp girin diyor. Bunu nasıl kapatırım?
Arkadaşlar girişte normalde direkt kullanıcıya giriş yapar ve açılırdı PC ama bir gün PC siyah ekran verdi. Kendi yaptığım kadarıyla yaptım ama artık girişte direkt PC açılmıyor. CTRL+alt+delete basıp girin diyor. Bunu nasıl kapatırım?
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 8 Mayıs 2023 #11 Mansion dedi: Bir de kayıt defteri üzerinden deneyin. Kayıt defterini yönetici olarak çalıştırın. HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon açtıktan sonra "DisableCAD" anahtarı olacak ona çift tıklayıp o değeri 1 yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam bendede aynı sorun var değeri 1 yapıyorum birşey olmuyor ayrıca bilgisayarı açarken ctrl+alt+del kombinasyonu çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Mansion dedi: Bir de kayıt defteri üzerinden deneyin. Kayıt defterini yönetici olarak çalıştırın. HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon açtıktan sonra "DisableCAD" anahtarı olacak ona çift tıklayıp o değeri 1 yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam bendede aynı sorun var değeri 1 yapıyorum birşey olmuyor ayrıca bilgisayarı açarken ctrl+alt+del kombinasyonu çalışmıyor.