Windows 10 Girişte Şifre İstemesi Sorunu

Cazzarie

Kilopat
İyi günler, bilgisayara her girdiğim de şifre istiyor ve sol alttaki hesabımın altında bir tane daha hesap ortaya çıktı. Normalde asıl hesabım olsa forum da daha önce açılan konulardaki yöntemleri izlediğim için sormaması gerekli. Fakat o ikinci hesap olduğu için bu sefer de onun için soruyor. Ne yapabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Resim olarak çekip paylaşın. Kullanıcı hesabı hangi isimle gözüküyor. Yerel hesap mı yoksa Microsoft hesabı mı kullanıyorsunuz.
Bildiğim kadarı ile Microsoft hesabı kullanıyorum. Kullanıcı hesabı benim ismim ile gözüküyor, iki tane var ama diğeri nereden geldi bilmiyorum. Windows Phone'dan giriş yapmıştım, eski telefonum olduğu için bir kaç bilgi vardı arada ona bakıyordum. O yüzden gelmiş olabilir mi acaba ?

Hesap bilgilerinde kendi hesabım dışında bir hesap yok, hani sileyim diyorum ama yok. Sadece kendi yönetici hesabımı görüyorum. Ama buna rağmen hala girişte ikinci bir hesap duruyor ve onun şifresini girmemi istiyor. Dolayısıyla açılmıyor bilgisayar. Kendi hesabımın şifresini girmek zorunda kalıyorum sürekli.

Resim olarak çekip paylaşın. Kullanıcı hesabı hangi isimle gözüküyor. Yerel hesap mı yoksa Microsoft hesabı mı kullanıyorsunuz.
"Bunun yerine bir yerel hesap ile oturum açın" bölümünden normal kullanıcı profili oluşturup onunla girdim ve sorunu çözdüm şimdilik. Microsoft hesabı ile giriş yapmıyorum ama. Herhangi bir sorun olur mu acaba ?

Bilgileriniz bölümüne girdiğimde adım yazıyor ve altında ''Yerel Hesap'' ve ''Yönetici'' yazıyor doğru gözüküyor her şey, oldu sanırım ?

Yerel hesap kullanmanız daha iyi.
Neden daha iyi acaba ? Farklı bir özelliği mi var ?

Doğru gözüküyor evet.

Mail hesabınızın şifresini unutursanız veya çaldırırsanız sıkıntı büyük.

Ayrıca bulut hesaplara bağlandığından oturum açılma ve açıldıktan sonra sistemin kendine gelme süresi daha uzun olabilmekte. Mağaza uygulamaları pek kullanmayanlar için yerel hesap tavsiye edilir.

Tek sıkıntım eşitleme olmaması onun dışında her şey güzel gibi, teşekkür ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…