J Jacksavoretti Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 257 26 Ağustos 2020 #1 2019'da birisi daha böyle bir sorunla karşılaşmış benim sorunum da böyle. Eskiden bu kadar büyük ve fazla yer kaplamıyordu ama bugün fark ettim ki büyümüş bunu nasıl küçültebilirim? Dosya Ekleri 1598440865628.png 11,2 KB · Görüntüleme: 36
2019'da birisi daha böyle bir sorunla karşılaşmış benim sorunum da böyle. Eskiden bu kadar büyük ve fazla yer kaplamıyordu ama bugün fark ettim ki büyümüş bunu nasıl küçültebilirim?
TheAlcatraZ Centipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 299 Çözümler 1 1 Eylül 2020 #2 yeniden başlatınca normal boyutuna geri dönüyor anlamadım bende.
J Jacksavoretti Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 257 1 Eylül 2020 #3 TheAlcatraZ dedi: Yeniden başlatınca normal boyutuna geri dönüyor anlamadım bende. Genişletmek için tıkla... Evet bende de öyle oldu bakalım bir daha büyüyecek mi? Bu arada Windows'unuz orijinal mi?
TheAlcatraZ dedi: Yeniden başlatınca normal boyutuna geri dönüyor anlamadım bende. Genişletmek için tıkla... Evet bende de öyle oldu bakalım bir daha büyüyecek mi? Bu arada Windows'unuz orijinal mi?
TheAlcatraZ Centipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 299 Çözümler 1 1 Eylül 2020 #4 Jacksavoretti dedi: Evet bende de öyle oldu bakalım bir daha büyüyecek mi? Bu arada Windows'unuz orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet orjinal. Güncelleme ile ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum, ilerde yapılacak olan güncelleme ile düzeleceğini düşünüyorum.
Jacksavoretti dedi: Evet bende de öyle oldu bakalım bir daha büyüyecek mi? Bu arada Windows'unuz orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet orjinal. Güncelleme ile ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum, ilerde yapılacak olan güncelleme ile düzeleceğini düşünüyorum.
J Jacksavoretti Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 257 1 Eylül 2020 #5 TheAlcatraZ dedi: Evet orijinal. Güncelleme ile ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum, ileride yapılacak olan güncelleme ile düzeleceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım
TheAlcatraZ dedi: Evet orijinal. Güncelleme ile ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum, ileride yapılacak olan güncelleme ile düzeleceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım