C cihan yenmis Hectopat Katılım 29 Kasım 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2015 #1 İyi günler technopat ailesi, ben windows 10 kurdugumda ilk başlarda gmaile giriyordum sonradan girmemeye başladı giriş yaptığımda ise yönlendirme hatası veriyor, bunu nasıl çözebiliriz? Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2015
İyi günler technopat ailesi, ben windows 10 kurdugumda ilk başlarda gmaile giriyordum sonradan girmemeye başladı giriş yaptığımda ise yönlendirme hatası veriyor, bunu nasıl çözebiliriz? Yardımlarınızı bekliyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 14 Şubat 2015 #2 Tarayıcıdan mı yoksa Posta uygulamasından mı giriş yapıyorsunuz?
C cihan yenmis Hectopat Katılım 29 Kasım 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2015 #3 tarayıcıdan giriyordum sorunu hallettim tekrardan ilginiz için teşekkürler.konuyu kapatabilirmisiniz.umarım bidaha ceza yemeyiz.
tarayıcıdan giriyordum sorunu hallettim tekrardan ilginiz için teşekkürler.konuyu kapatabilirmisiniz.umarım bidaha ceza yemeyiz.