UserBey Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 239 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #1 Windows 10 da görev çubuğunda sağdaki uygulamaları bir sekmeye koyup gizleyebiliyorduk şimdi hepsi gözüküyor ve dağınık duruyor. Bunu nasıl düzelteceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2021
Windows 10 da görev çubuğunda sağdaki uygulamaları bir sekmeye koyup gizleyebiliyorduk şimdi hepsi gözüküyor ve dağınık duruyor. Bunu nasıl düzelteceğim?
Çözüm kassandra13 3 Eylül 2021 Görev Çubuğu Ayarları/Görev çubuğunda hangi simgelerin görüneceğini seçin/Her zaman bildirim alanında tüm simgeleri göster butonunu kapatın.
Görev Çubuğu Ayarları/Görev çubuğunda hangi simgelerin görüneceğini seçin/Her zaman bildirim alanında tüm simgeleri göster butonunu kapatın.
ChekovunPeruğu Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 241 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #2 Simgelerden birini tutup yukarı sürüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.018 Çözümler 5 3 Eylül 2021 #3 Görev Çubuğu Ayarları/Görev çubuğunda hangi simgelerin görüneceğini seçin/Her zaman bildirim alanında tüm simgeleri göster butonunu kapatın. Artı 1 Eksi Çözüm
Görev Çubuğu Ayarları/Görev çubuğunda hangi simgelerin görüneceğini seçin/Her zaman bildirim alanında tüm simgeleri göster butonunu kapatın.
KS KS UserBey Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 239 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #4 UmutDevrim08 dedi: Simgelerden birini tutup yukarı sürüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... İşte olmuyor denedim. kassandra13 dedi: Görev çubuğu Ayarları/Görev çubuğunda hangi simgelerin görüneceğini seçin/Her zaman bildirim alanında tüm simgeleri göster butonunu kapatın. Eki Görüntüle 1157439 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim işe yaradı. Artı 0 Eksi
UmutDevrim08 dedi: Simgelerden birini tutup yukarı sürüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... İşte olmuyor denedim. kassandra13 dedi: Görev çubuğu Ayarları/Görev çubuğunda hangi simgelerin görüneceğini seçin/Her zaman bildirim alanında tüm simgeleri göster butonunu kapatın. Eki Görüntüle 1157439 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim işe yaradı.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #5 UserBey dedi: İşte olmuyor denedim. Genişletmek için tıkla... Simgelerden birini tutup diğerinin üstüne getirin. Artı 0 Eksi
UserBey dedi: İşte olmuyor denedim. Genişletmek için tıkla... Simgelerden birini tutup diğerinin üstüne getirin.