Melipe Felo Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 59 19 Şubat 2022 #1 Fotoğrafta işaretlediğim alt kısım çalışmıyor. Basıyorum boşa basıyor. Sebebi ve çözümü nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2022
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #2 explorer.exe'yi yeniden başlatmayı denedin mi? Windows gezgini diye de geçer. CTRL+Shift+ESC yapıp Görev Yöneticisi'ni aç bunu yap. Artı 0 Eksi
explorer.exe'yi yeniden başlatmayı denedin mi? Windows gezgini diye de geçer. CTRL+Shift+ESC yapıp Görev Yöneticisi'ni aç bunu yap.
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #3 Melipe Felo dedi: Basıyorum boşa basıyor. Genişletmek için tıkla... Her zaman mı oluyor? Oluyorsa HDD varsa ondan kaynaklı olabilir. Eğer yeni olduysa nasıl olduğunu belirtin. Artı 0 Eksi
Melipe Felo dedi: Basıyorum boşa basıyor. Genişletmek için tıkla... Her zaman mı oluyor? Oluyorsa HDD varsa ondan kaynaklı olabilir. Eğer yeni olduysa nasıl olduğunu belirtin.
KS KS Melipe Felo Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 59 19 Şubat 2022 #4 altotziki dedi: Her zaman mı oluyor? Oluyorsa HDD varsa ondan kaynaklı olabilir. Eğer yeni olduysa nasıl olduğunu belirtin. Genişletmek için tıkla... Zaten hiç kullanmiyordum. Sıfır bilgisayar. Online ders icin uygulama yukledikten sonra oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
altotziki dedi: Her zaman mı oluyor? Oluyorsa HDD varsa ondan kaynaklı olabilir. Eğer yeni olduysa nasıl olduğunu belirtin. Genişletmek için tıkla... Zaten hiç kullanmiyordum. Sıfır bilgisayar. Online ders icin uygulama yukledikten sonra oldu.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #5 Melipe Felo dedi: Zaten hiç kullanmıyordum. Sıfır bilgisayar. Online ders için uygulama yükledikten sonra oldu. Genişletmek için tıkla... Dediğimi yaptınız mı? Artı 0 Eksi
Melipe Felo dedi: Zaten hiç kullanmıyordum. Sıfır bilgisayar. Online ders için uygulama yükledikten sonra oldu. Genişletmek için tıkla... Dediğimi yaptınız mı?
KS KS Melipe Felo Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 59 19 Şubat 2022 #6 Umut Nas dedi: Dediğimi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Bir bakayim, dönüş yapacağım size. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #7 Melipe Felo dedi: Zaten hiç kullanmiyordum. Sıfır bilgisayar. Online ders icin uygulama yukledikten sonra oldu Genişletmek için tıkla... Hangi uygulama? Artı 0 Eksi
Melipe Felo dedi: Zaten hiç kullanmiyordum. Sıfır bilgisayar. Online ders icin uygulama yukledikten sonra oldu Genişletmek için tıkla... Hangi uygulama?
KS KS Melipe Felo Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 59 19 Şubat 2022 #8 Umut Nas dedi: Dediğimi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Şu an evde değilim ancak akşam yapabilirim. Eğer sorun o değilse başka ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Dediğimi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Şu an evde değilim ancak akşam yapabilirim. Eğer sorun o değilse başka ne olabilir?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #9 Melipe Felo dedi: Şu an evde değilim ancak akşam yapabilirim. Eğer sorun o değilse başka ne olabilir? Genişletmek için tıkla... O an bakarız. Hangi uygulamayı yüklediğinizde bu sorun çıktı? Artı 0 Eksi
Melipe Felo dedi: Şu an evde değilim ancak akşam yapabilirim. Eğer sorun o değilse başka ne olabilir? Genişletmek için tıkla... O an bakarız. Hangi uygulamayı yüklediğinizde bu sorun çıktı?
KS KS Melipe Felo Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 59 19 Şubat 2022 #10 altotziki dedi: Hangi uygulama? Genişletmek için tıkla... Geçen sene canlı dersler vardı biz de canlı derslere Teams diye bi programdan giriyorduk. Ben onu indirdim derslere de girdim ama öyle bir ara bir anda gitti. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
altotziki dedi: Hangi uygulama? Genişletmek için tıkla... Geçen sene canlı dersler vardı biz de canlı derslere Teams diye bi programdan giriyorduk. Ben onu indirdim derslere de girdim ama öyle bir ara bir anda gitti.