Melipe Felo Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 59 19 Şubat 2022 #1 Fotoğrafta işaretlediğim alt kısım çalışmıyor. Basıyorum boşa basıyor. Sebebi ve çözümü nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2022
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #11 Melipe Felo dedi: Geçen sene canlı dersler vardı bizim de canlı dersler teams diye bir programdan giriyorduk. Ben onu indirdim derslere de girdim ama öyle bir ara bir anda gitti Genişletmek için tıkla... Microsoft'un uygulaması o zaman. sfc /scannow bunu da deneyebilirsiniz. Dosya> yeni görev çalıştır. 100% olunca yeniden başlatırsınız. Bu ekran geldiğinde yeniden başlatın. Ama önce explorer.exe'yi yeniden başlatmayı deneyin. Alt+F4 çekerek yeniden başlatma menüsünü görebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
Melipe Felo dedi: Geçen sene canlı dersler vardı bizim de canlı dersler teams diye bir programdan giriyorduk. Ben onu indirdim derslere de girdim ama öyle bir ara bir anda gitti Genişletmek için tıkla... Microsoft'un uygulaması o zaman. sfc /scannow bunu da deneyebilirsiniz. Dosya> yeni görev çalıştır. 100% olunca yeniden başlatırsınız. Bu ekran geldiğinde yeniden başlatın. Ama önce explorer.exe'yi yeniden başlatmayı deneyin. Alt+F4 çekerek yeniden başlatma menüsünü görebilirsiniz.
KS KS Melipe Felo Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 59 19 Şubat 2022 #12 Umut Nas dedi: O an bakarız. Hangi uygulamayı yüklediğinizde bu sorun çıktı? Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazım. Teams uygulaması. Şu sorunu düzeltip satacağım bilgisayarı. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: O an bakarız. Hangi uygulamayı yüklediğinizde bu sorun çıktı? Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazım. Teams uygulaması. Şu sorunu düzeltip satacağım bilgisayarı.