Biraz alakasız bir konu açmışım gibi olucak ama sorunu çözdüm çözemeyenler için şöyle bırakayım:
1-Windows+R yaparak regedit yazın ve çıkan yerde üst kısımda bilgisayar yazısını silip Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Search bunu yapıştırın sonrasında boşluğa sağ tıklayarak Yeni>DWORD (32 Bit)'i seçin işletim sisteminiz ne olursa olsun bunu seçin sonrasına dosya adını BingSearchEnabled olarak değiştirip çift tıklayın açılan pencereden değeri 1 yapın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın eğer ki olmazsa
2-Windows+R yapıp C:\Windows\System32\ctfmon.exe bunu yapıştırın yine olmazsa
3-Denetim masasından Programlar'ı seçin Programlar ve Özelliklerinin altından ''Windows Özelliklerini aç veya kapat'ı'' tıklayın, aşağı inip Windows İşlem Etkinleştirme Hizmetini işaretliyip PowerShell 2.0'ı kapatıp bilgisayarınızı yeniden başlatabilirsiniz.
Ayrıca Powershell'e yazılan başka bir komut vardı o bende işe yaramadı bunlar sizde işe yaramazsa o komutu da yazabilirim. Mesaj atan arkadaşlara teşekkür ederim ama maalesef işe yaramadı dedikleriniz eskiden çözdüğüm bir seçenekti bu yazdıklarım, unutmuştum şimdi aklıma geldi ve çözüldü. Herkese teşekkürler.