Windows 10 görev çubuğu çok geç yükleniyor ve kapatma tuşu çalışmıyor

Meren_45

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
6x2 hyprex
SSD veya HDD modeli
Hyprex 512 Gb
Ekran kartı
GTX 1650 8GB
Anakart
MSI h310m pro vhd plus
İşlemci
Intel i5 9400f
Başlıkta söyledigim gibi Windows tuşuna başınca kapat, yeniden başlat ve uyku çıkıyor ama tıklayınca kapanmıyor sadece alt F4 çekebiliyorum. Ayrıca şu an bir güncelleme mevcut fakat güncelleyemiyorum Windows Update sekmesine gelince yükleniyor ardından ayarlar kendi kendine kapanıyor (Kaspersky, VirusTotal ve Malwarebytes ile tarattım virüs yok)

Hocam windows dosyaları bozuk olabilir

Donanım bozulması da olabilir. Eğer sorun sistem dosyalarında ise format en temizi fakat şansımı deneyeyim derseniz CMD'yi yönetici olarak açıp DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth kodunu girin. Birkaç dk sürebilir. Eğer hala devam ediyorsa format atmayı dene.

Başlıkta söyledigim gibi Windows tuşuna başınca kapat, yeniden başlat ve uyku çıkıyor ama tıklayınca kapanmıyor sadece alt F4 çekebiliyorum. Ayrıca şu an bir güncelleme mevcut fakat güncelleyemiyorum Windows Update sekmesine gelince yükleniyor ardından ayarlar kendi kendine kapanıyor (Kaspersky, VirusTotal ve Malwarebytes ile tarattım virüs yok)
Cmd'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow kodunu kopyala yapıştır yapar mısın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı