kytrialol Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri HP 620 / Intel T4500 / Intel GMA 4500M / 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar görev çubuğunu Windows 11 gibi yapmak istiyorum yani baslat simgesi ortada, arama simgesi ortada vb. olsun istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar görev çubuğunu Windows 11 gibi yapmak istiyorum yani baslat simgesi ortada, arama simgesi ortada vb. olsun istiyorum. Nasıl yapabilirim?
SngrBob Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.550 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : GeForce GTX 1650 4GB İşlemci : AMD Ryzen 5 5600h Ram : 32GB 3200Mhz DDR4 SSD : 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #2 kytrialol dedi: Arkadaşlar görev çubuğunu Windows 11 gibi yapmak istiyorum yani baslat simgesi ortada, arama simgesi ortada vb. olsun istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et SngrBob dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Uygulamayla da yapılıyor fakat uygulamasız yapmak istiyorsan buyur işine yararsa çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Artı 0 Eksi
kytrialol dedi: Arkadaşlar görev çubuğunu Windows 11 gibi yapmak istiyorum yani baslat simgesi ortada, arama simgesi ortada vb. olsun istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et SngrBob dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Uygulamayla da yapılıyor fakat uygulamasız yapmak istiyorsan buyur işine yararsa çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #3 kytrialol dedi: Arkadaşlar görev çubuğunu Windows 11 gibi yapmak istiyorum yani baslat simgesi ortada, arama simgesi ortada vb. olsun istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... TaskbarX kullanabilirsin ama Windows tuşu kenarda kalıyor yine. Windows 11 skinpackleri var ama onlarda doğru dürüst çalışmıyor o yüzden tavsiye etmem. Artı 0 Eksi
kytrialol dedi: Arkadaşlar görev çubuğunu Windows 11 gibi yapmak istiyorum yani baslat simgesi ortada, arama simgesi ortada vb. olsun istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... TaskbarX kullanabilirsin ama Windows tuşu kenarda kalıyor yine. Windows 11 skinpackleri var ama onlarda doğru dürüst çalışmıyor o yüzden tavsiye etmem.
Xilared Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 670 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Aralık 2022 #4 kytrialol dedi: Arkadaşlar görev çubuğunu Windows 11 gibi yapmak istiyorum yani baslat simgesi ortada, arama simgesi ortada vb. olsun istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Start 11 kurabilirsiniz. Görev çubuğunu ortalama(Start Buton dahil), Windows 11 Başlat Menüsü gibi fonksiyonları var. Artı 0 Eksi
kytrialol dedi: Arkadaşlar görev çubuğunu Windows 11 gibi yapmak istiyorum yani baslat simgesi ortada, arama simgesi ortada vb. olsun istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Start 11 kurabilirsiniz. Görev çubuğunu ortalama(Start Buton dahil), Windows 11 Başlat Menüsü gibi fonksiyonları var.