Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.657 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar Windows 10'u tekrardan kurdum, bende eskiden orijinal Windows vardı ve bunu kurduğumda da ürün anahtarı istemedi ama görev çubuğu rengi hariç her şeyi değiştirebiliyorum. Neden böyle? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2020
Arkadaşlar Windows 10'u tekrardan kurdum, bende eskiden orijinal Windows vardı ve bunu kurduğumda da ürün anahtarı istemedi ama görev çubuğu rengi hariç her şeyi değiştirebiliyorum. Neden böyle?
E emirhandkk Ziyaretçi 27 Ocak 2020 #2 Bende de değişmiyor normal bişey. kişileştirme ayarlarından saydamlaştır seçeneğini açarsan bir nebze değişir
Bende de değişmiyor normal bişey. kişileştirme ayarlarından saydamlaştır seçeneğini açarsan bir nebze değişir
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.657 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #3 Silinen üye dedi: Bende de değişmiyor normal bişey. kişileştirme ayarlarından saydamlaştır seçeneğini açarsan bir nebze değişir Genişletmek için tıkla... tamam düzelttim istersen söyleyebilirim nasıl yaptığımı
Silinen üye dedi: Bende de değişmiyor normal bişey. kişileştirme ayarlarından saydamlaştır seçeneğini açarsan bir nebze değişir Genişletmek için tıkla... tamam düzelttim istersen söyleyebilirim nasıl yaptığımı
E emirhandkk Ziyaretçi 27 Ocak 2020 #4 Zerolite dedi: tamam düzelttim istersen söyleyebilirim nasıl yaptığımı Genişletmek için tıkla... Çözümü yazarsan güzel olur. Bu sorunu yaşayan diğer kullanıcılar için.
Zerolite dedi: tamam düzelttim istersen söyleyebilirim nasıl yaptığımı Genişletmek için tıkla... Çözümü yazarsan güzel olur. Bu sorunu yaşayan diğer kullanıcılar için.
PrPredatorr Kilopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 583 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Konya 27 Ocak 2020 #5 hep korsan bunlar ama korsan kullanmıyorsan güncelleme sil yükle.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.657 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #6 PrPredatorr dedi: hep korsan bunlar ama korsan kullanmıyorsan güncelleme sil yükle. Genişletmek için tıkla... yukarda belirttiğim gibi korsan kullanmıyorum. Temalardan şu görüntü moduna alınca kapalı olan seçenek çıkıyor.
PrPredatorr dedi: hep korsan bunlar ama korsan kullanmıyorsan güncelleme sil yükle. Genişletmek için tıkla... yukarda belirttiğim gibi korsan kullanmıyorum. Temalardan şu görüntü moduna alınca kapalı olan seçenek çıkıyor.
PrPredatorr Kilopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 583 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Konya 27 Ocak 2020 #7 tmm kardeşim özür dilerim söyle nasıl çözdün ki kendine müslüman olma başkalarıda faydalansın.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.657 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2020 #8 PrPredatorr dedi: tmm kardeşim özür dilerim söyle nasıl çözdün ki kendine müslüman olma başkalarıda faydalansın. Genişletmek için tıkla... yukarıda gönderdim zaten kendime Müslüman olmadım Temalardan Yukarıda belirttiğim modu seçince renk değiştirme modu açılıyor.
PrPredatorr dedi: tmm kardeşim özür dilerim söyle nasıl çözdün ki kendine müslüman olma başkalarıda faydalansın. Genişletmek için tıkla... yukarıda gönderdim zaten kendime Müslüman olmadım Temalardan Yukarıda belirttiğim modu seçince renk değiştirme modu açılıyor.
MYZA Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 446 Çözümler 2 29 Ocak 2020 #9 Benim bildiğim bu tabi bu tikler ürün anahtarını orjinal veya çakma etkinleştirince açılıyor
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.657 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2020 #10 MYZA dedi: Eki Görüntüle 493613Eki Görüntüle 493614 Benim bildiğim bu tabi bu tikler ürün anahtarını orjinal veya çakma etkinleştirince açılıyor Genişletmek için tıkla... Ürünüm orijinal zaten yukarıda çözümü attım
MYZA dedi: Eki Görüntüle 493613Eki Görüntüle 493614 Benim bildiğim bu tabi bu tikler ürün anahtarını orjinal veya çakma etkinleştirince açılıyor Genişletmek için tıkla... Ürünüm orijinal zaten yukarıda çözümü attım