roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.936 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #1 Şu an şu şekilde: Burada günün gözükmesini istemiyorum. Sadece saat ve tarih gözüksün. Nasıl yapabilirim. Bölgesel ayarlardan formatı değiştirdim ama olmadı.
Şu an şu şekilde: Burada günün gözükmesini istemiyorum. Sadece saat ve tarih gözüksün. Nasıl yapabilirim. Bölgesel ayarlardan formatı değiştirdim ama olmadı.
cyblack Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 517 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #2 Görev çubuğunu daraltınca gün adı görünmez.
roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.936 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #3 cyblack dedi: Görev çubuğunu daraltınca gün adı görünmez. Genişletmek için tıkla... Aslında görev çubuğunu daraltamıyorum asıl sorunum bu . Saat formatı geniş olduğu için daraltmama izin vermiyor diye düşündüm fakat sorun tam tersi mi? Çekip genişletip daraltmaktan başka bir yöntem var mı? O şekilde denediğimde daralmıyor.
cyblack dedi: Görev çubuğunu daraltınca gün adı görünmez. Genişletmek için tıkla... Aslında görev çubuğunu daraltamıyorum asıl sorunum bu . Saat formatı geniş olduğu için daraltmama izin vermiyor diye düşündüm fakat sorun tam tersi mi? Çekip genişletip daraltmaktan başka bir yöntem var mı? O şekilde denediğimde daralmıyor.
cyblack Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 517 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #4 Görev çubuğuna sağ tıklayıp, görev çubuğunu kilitle tikini kaldırın.
roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.936 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #5 cyblack dedi: Görev çubuğuna sağ tıklayıp, görev çubuğunu kilitle tikini kaldırın. Genişletmek için tıkla... Araç çubukları ekliyken bu da yeterli olmuyordu. Hareket ettirebiliyordum ama belli bir limitin altına inmiyordu. Araç çubuğu olarak masaüstünü eklemiştim. Onu kapatıp açınca sorun çözüldü.
cyblack dedi: Görev çubuğuna sağ tıklayıp, görev çubuğunu kilitle tikini kaldırın. Genişletmek için tıkla... Araç çubukları ekliyken bu da yeterli olmuyordu. Hareket ettirebiliyordum ama belli bir limitin altına inmiyordu. Araç çubuğu olarak masaüstünü eklemiştim. Onu kapatıp açınca sorun çözüldü.