A Abdulkadir DÖNMEZ2334 Hectopat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #1 Merhaba, Windows 10 görev çubuğu kısmında, uygulamaların üzerine fare imlecini götürmediğim halde, sanki fare imleci varmış gibi oluyor. Başka yere tıklıyorum, o uygulama açılıyor. Bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. Dosya Ekleri 123.png 812,8 KB · Görüntüleme: 92
Merhaba, Windows 10 görev çubuğu kısmında, uygulamaların üzerine fare imlecini götürmediğim halde, sanki fare imleci varmış gibi oluyor. Başka yere tıklıyorum, o uygulama açılıyor. Bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Emre İşsever Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 238 Çözümler 5 Yer Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #2 Görev yöneticisinden "Windows Gezgini"ni yeniden başlatmayı denediniz mi ? Dosya Ekleri Foto.png 16,8 KB · Görüntüleme: 84
A Abdulkadir DÖNMEZ2334 Hectopat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #3 Emre İşsever dedi: Görev yöneticisinden "Windows Gezgini"ni yeniden başlatmayı denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Şimdi denedim düzeldi gibi teşekkürler
Emre İşsever dedi: Görev yöneticisinden "Windows Gezgini"ni yeniden başlatmayı denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Şimdi denedim düzeldi gibi teşekkürler