Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.432 Çözümler 5 12 Temmuz 2025 #1 W11'den Windows 10'a gectim, gorev cubugunda saat gozukmuyor. Nasil ayarlayabilirim?
Çözüm S S SucreScof 12 Temmuz 2025 Evou dedi: W11'den Windows 10'a gectim, gorev cubugunda saat gozukmuyor. Nasil ayarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Arama yerine sistem simgelerini aç veya kapat yaz orada saat kapalıysa aç yap.
Evou dedi: W11'den Windows 10'a gectim, gorev cubugunda saat gozukmuyor. Nasil ayarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Arama yerine sistem simgelerini aç veya kapat yaz orada saat kapalıysa aç yap.
S SucreScof Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 252 Çözümler 1 12 Temmuz 2025 #2 Evou dedi: W11'den Windows 10'a gectim, gorev cubugunda saat gozukmuyor. Nasil ayarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Arama yerine sistem simgelerini aç veya kapat yaz orada saat kapalıysa aç yap. Artı 0 Eksi Çözüm
Evou dedi: W11'den Windows 10'a gectim, gorev cubugunda saat gozukmuyor. Nasil ayarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Arama yerine sistem simgelerini aç veya kapat yaz orada saat kapalıysa aç yap.
KS KS Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.432 Çözümler 5 12 Temmuz 2025 #3 SucreScof dedi: Arama yerine sistem simgelerini aç veya kapat yaz orada saat kapalıysa aç yap. Genişletmek için tıkla... Oyle bir sey yok. Yanlis seye bakmisim, konu fix. Artı 0 Eksi
SucreScof dedi: Arama yerine sistem simgelerini aç veya kapat yaz orada saat kapalıysa aç yap. Genişletmek için tıkla... Oyle bir sey yok. Yanlis seye bakmisim, konu fix.
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.217 Çözümler 7 Yer İstanbul 12 Temmuz 2025 #4 Görev çubuğuna sağ tıklayıp ayarlarına girin, biraz aşağı indiğinizde sistem simgelerini aç veya kapat seçeneğini göreceksiniz oraya girip açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Görev çubuğuna sağ tıklayıp ayarlarına girin, biraz aşağı indiğinizde sistem simgelerini aç veya kapat seçeneğini göreceksiniz oraya girip açabilirsiniz.