VΣNOM Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 405 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522654119 22 Mart 2017 #1 İşletim sistemini bilgisayarıma daha yeni kurdum. Fakat windows'ta görev çubuğu alanındaki simgelere tıklayınca tepki vermiyor. Powershell için verilen internette birkaç kod buldum onları denedim yine olmadı. Örnek kod: Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”} Genişletmek için tıkla... Yeni geri yükleme noktası oluşturup , yeni oluşturduğum geri yükleme noktasına dönsem sorun düzelir mi ? Sorun halen devam etmekte çözüm nedir acaba ?
İşletim sistemini bilgisayarıma daha yeni kurdum. Fakat windows'ta görev çubuğu alanındaki simgelere tıklayınca tepki vermiyor. Powershell için verilen internette birkaç kod buldum onları denedim yine olmadı. Örnek kod: Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”} Genişletmek için tıkla... Yeni geri yükleme noktası oluşturup , yeni oluşturduğum geri yükleme noktasına dönsem sorun düzelir mi ? Sorun halen devam etmekte çözüm nedir acaba ?