Windows 10 görev yöneticinde "cftmon" nedir?

mrtsv

Decapat
Daha fazla  
Bugün öylesine gezinirken cftmon başlangıcta calısır halde gördüm. Araştırdığımda virüs olması cok yüksekmiş. Kaspersky ve maltewarebeyts ile üstüne SFC scannow comutu ile tarama yaptım ama bir şey cıkmadı. Sizce ne yapmalıyım veya nasıl silebilirim? (format en son secenek benim için)

Microsoft tarafından tanımlandığı üzere ctfmon.exe işlemi, farklı kullanıcı giriş türü işlemcisini ve Office dil çubuğunu kontrol ediyor. Format atsanız bile gitmez. Windows uygulaması.

Microsoft tarafından tanımlandığı üzere ctfmon.exe işlemi, farklı kullanıcı giriş türü işlemcisini ve Office dil çubuğunu kontrol ediyor. Format atsanız bile gitmez. Windows uygulaması.

Onu biliyorum. Benimkisi cftmon sizin dediğiniz ctfmon harflerin yerleri değişik.

Onu bilmiyorum vallahi.

2 tane antivirüs programı dediğim gibi sıkıntı yok diyor bende su ana kadar ne bir sorun ne bir performans düşüşü yaşadım ne zamandırdan beri var onu bile bilmiyorum sizce format atmalıyım yoksa gerek var mı?

Önemli dosyalarınız falan yoksa format atın. Varsa eğer sanal makine kurup onda da var mı bakabilirsiniz.

ctfmon.exe, etkin pencereleri izler ve konuşma tanıma, el yazısı tanıma, klavye, çeviri ve diğer alternatif kullanıcı girişi teknolojileri için metin girişi hizmeti sağlar.

virüs degildir. Faklı problem varsa paylşasbilirsin.

Üstede belirtiğim gibi ctfmon değil cftmon dosya ismi F ile t yerleri değişik

görev yöneticisinden Hedefin üzerine gelerek dosyayı dogru komuma açarak
cftmon.exe sonlandırıp klasörü silebilirsin sonra restart at tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…