Emot.T

Hectopat
Arkadaşlar, Windows 10 görev yöneticisindeki değerler doğru oluyor mu? 2004 sürümüne sahibim, mesela oyunda ekran kartı kullanımı sıcaklığı RAM kullanımı vb. doğru değerler mi gösteriyor yoksa MSI Afterburner indirmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner kullanabilirsiniz. Cunku oyunu arkaplana aldığınızda kullanim düşüyor. Eğer anlık olarak görmeyip Max./Min. Değerler için HWMonitor kullanabilirsiniz.

Doğrudur. Mantık olarak düşünün Afterburner'i kurduğunuz işletim sistemi yanlış veri gösterebilir mi? Afterburner'e bildiği her şeyi Windows öğretiyor.

Edit: Üstteki arkadaşın yorumundan sonra aklıma geldi. Evet, oyun içindeki FPS'inizi, max-min FPS değerlerinizi, CPU - GPU - RAM - Güç kullanım ve tüketim değerlerinizi anlık takip etmek için Afterburner yararlıdır, ve muadillerine göre bu işi en doğru ve en iyi sağlayan programdır.

Tamamdır anladım ben oyunu alta alınca da kullanım değerini oyunda kullandığı değer ile aynı sanmıştım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…