Windows 10 Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre Dışı Kalma Sorunu

whitteboy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar pc'me yeni format attım. Etkinleştirdim. Her şey yolundaydı. Görev yöneticisini açmam gerekti fakat açılmıyor. Devre dışı diyor. Kayıt defterinden yapayım dedim o da devre dışı diyor. Nasıl halledebilirim arkadaşlar ?

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. Steam üzerinden oyuna gireyim dedim başka oyun çalışıyor diye hata verdi reset attım ve steam oyunlarım silinmiş. Güncelleştirmeleri yükleyemiyorum görev yöneticisi ve kayıt defteri açılmıyor. Kaspersky yükleyeyim dedim windows 10 da çalışmıyor diye hata aldım. Lütfen arkadaşlar acil yardım.

Sizin birden fazla sorununuz olduğu için aşağıdaki yöntemi deneyin. En son çare temiz kurulum yaparsınız. Bence bilgisayara bulaşan virüs sizin kullandığınız kullanıcıyı yöneticilikten çıkarmış. Aşağıdaki yöntemi uyguladıktan sonra ücretsiz antivirüs 360 Total Security kurup virüs tarama ve temizlik yapmanızı tavsiye ederim.

Programlarınızı, dosyalarınızı kaybetmeden yükseltme yaparmış gibi tekrar kurulum yaparak sorunu çözebilirsiniz. Tekrar kurulum yapmak için burdan Windows 10 medya oluşturma aracını indirin sürümünüze uygun kurulumu seçip ayarları koruyan ilk seçenek otomatik olarak seçilirse yükseltme yaparmış gibi kurulum yapın. Otomatik seçilmezse yanlış kurulumu indirmişsiniz demektir.

Temiz kurulum yapmak isterseniz aynı şekilde programı indirin ve ayarları koruyan seçenek otomatik olarak seçilmiş olacak üzerine tıklayıp 2. seçenek ile kurulum yapın.

Son düzenleme:
Kaspersky yükleyeyim dedim windows 10 da çalışmıyor diye hata aldım.
Güncel olmayanı yüklerseniz tabi hata alırsınız. İmzamdan KIS 2016 indirip sistemi full scan yapın. Ayrıca yeni format atılmış bilgisayarda bunları yaşıyorsanız siz devamlı virüs çekiyorsunuz demektir. Hiç dikkat etmiyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı