Aktepe Hectopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 1 31 Mart 2018 #1 Görev yöneticisinden bir oyunun önceliğini ayarlamaya çalıştığımda erişim engellendi diyor. Ne yapmam lazım lütfen yardım edin. Güvenlikten sahibini kullanici adim olacak sekilde ayarladim ama hala erisim engellendi diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2018
Görev yöneticisinden bir oyunun önceliğini ayarlamaya çalıştığımda erişim engellendi diyor. Ne yapmam lazım lütfen yardım edin. Güvenlikten sahibini kullanici adim olacak sekilde ayarladim ama hala erisim engellendi diyor.
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 1 Nisan 2018 #2 Trustedİnstaller adlı bir windows servisi var bu servis yanlış hatırlamıyorsam sürüm 1709 da gelmişti. Önceden 1511 kullanıyordum onda bu illet yoktu. Neyse işte Trustedİnstaller engelliyor.
Trustedİnstaller adlı bir windows servisi var bu servis yanlış hatırlamıyorsam sürüm 1709 da gelmişti. Önceden 1511 kullanıyordum onda bu illet yoktu. Neyse işte Trustedİnstaller engelliyor.