Windows 10 görev yöneticisinde işlemci çalışma zamanı sıfırlanmıyor

Arıcan

Hectopat
Makaleler
1
Bilgisayarımda hiç çalışma zamanı sıfırlanmıyor ben bilgisayarın başında sabahlayanlardan değilim bilgisayarı kapatıp yatıyorum sabah elime bir bilgisayarı aldığımda bazen çalışma zamanı 15 gün bile oluyor. Neden böyle anlayamadım. Windows 8.1'de de böyle oluyordu.
Fotoğraf:
Görev Yöneticisi 1.02.2021 12_32_13.png

Hızlı Başlat özelliği nedeniyle böyle oluyor. Yeniden başlatırsanız sıfırlanacaktır. Veya Hızlı Başlat özelliğini kapatabilirsiniz.

Bilgisayarımda hiç çalışma zamanı sıfırlanmıyor ben bilgisayarın başında sabahlayanlardan değilim bilgisayarı kapatıp yatıyorum sabah elime bir bilgisayarı aldığımda bazen çalışma zamanı 15 gün bile oluyor. Neden böyle anlayamadım. Windows 8.1'de de böyle oluyordu.

Sebebi hızlı başlatma önceki oturumu kaydederek bilgisayarın daha hızlı açılmasını sağlıyor. Eğer kapatılırsa sistemin daha stabil çalışmasını sağlıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı