Semihh35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.220 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #11 393692 dedi: Kötü birşeymi lütfen hızlı cevap. Bilgisayara zararı var mıdır kardeşim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara herhangi bir zararı olduğunu sanmıyorum.
393692 dedi: Kötü birşeymi lütfen hızlı cevap. Bilgisayara zararı var mıdır kardeşim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara herhangi bir zararı olduğunu sanmıyorum.
I iMusab Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #12 zararı şu yönde işlemci ardı ardına çalışır bu da işlemciyi yorar diye biliyorum
K Konsolcu Fırat Femtopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #13 bytesbix dedi: Bilgisayarınızı kapat diyerek kapatıp tekrar açtığınız sürece sayaç sıfırlanmayacak, yeniden başlat dediğinizde ise sıfırlanacaktır.--- Konu eskiymiş şimdi farkettim. Genişletmek için tıkla... Ya da shift'e basılı tutarak kapatabilrisiiz.
bytesbix dedi: Bilgisayarınızı kapat diyerek kapatıp tekrar açtığınız sürece sayaç sıfırlanmayacak, yeniden başlat dediğinizde ise sıfırlanacaktır.--- Konu eskiymiş şimdi farkettim. Genişletmek için tıkla... Ya da shift'e basılı tutarak kapatabilrisiiz.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.886 Makaleler 1 Çözümler 28 10 Eylül 2022 #14 Konsolcu Fırat dedi: Ya da shift'e basılı tutarak kapatabilrisiiz. Genişletmek için tıkla... hocam 2 yıl önceki konuyu hortlatmışsınız biraz
Konsolcu Fırat dedi: Ya da shift'e basılı tutarak kapatabilrisiiz. Genişletmek için tıkla... hocam 2 yıl önceki konuyu hortlatmışsınız biraz