A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #1 Windows görüntü ayarları açılmıyor. Gördüğüm bütün çözümleri denedim. En sonunda format atmam gerekecek anlaşılan ama çözüm önerisi olan var ise duymak isterim. Not: Windows 10 Home kullanıyorum. Crackli değil.
Windows görüntü ayarları açılmıyor. Gördüğüm bütün çözümleri denedim. En sonunda format atmam gerekecek anlaşılan ama çözüm önerisi olan var ise duymak isterim. Not: Windows 10 Home kullanıyorum. Crackli değil.
ogingsan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #2 Format at çözüm yok :-D (en azından bende yok)
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #3 ogingsan dedi: Format at çözüm yok :-D (en azından bende yok) Genişletmek için tıkla... O zaman cevaplama.
ogingsan dedi: Format at çözüm yok :-D (en azından bende yok) Genişletmek için tıkla... O zaman cevaplama.