Windows 10 Görünümünü Değiştirme

Seda08

Megapat
Daha fazla  
Bilindiği üzere en performanslı işletim sistemi Windows 10. Çoğu arkadaşımın bilgisayarına bizzat kendim Windows 10 kurmuşumdur ancak ben görünümünü sevmiyorum. Yani Windows 8.1'deki sol alttaki logo, fareyi sürüklediğinde sağ bölmede çıkan ayarlar sekmesi ve daha birkaçı. Kısacası Windows 8.1 in bu özelliklerini, Windows 10'a uygulamak mümkün mü?

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyla ilgili değil ama yazmadan geçemedim . 2 ay kadar bir win 8.1 kullanmak zorunda kaldım . Bilgisayardan soğudum .

Sizin fikirlerinize saygı duyuyorum , fakat 8.1 çok beğenilmiş ve tutulmuş olsaydı bu kadar kısa bir sürede win 10 çıkarmazlardı .Microsoft artık Kullanıcıların sade ve istediklerini uğraşmadan yapabilecekleri işletim sistemlerini sevdiğini anlamış diye düşünüyorum .

Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz .

Önceden rehber olarak ben sorduğun soruyu sorulmadan cevaplamıştım ancak şimdi bulamam işim çok :) Ancak resimlere bakıp buradan yapabilirsin:
http://www.intowindows.com/how-to-enable-start-screen-in-windows-10/

Yan pencere, yani charm bar. Hala çoğu kişi adını da bilmiyor :) Windows tuşu + C basarsan açılması lazım. Daha önce kısayolları yine paylaşmıştım neyse. Açılmıyorsa bunu uygula:
How to disable the edge panels (Charms Bar and Switcher) in Windows 8
Download Edge UI Tweaks yazan linke tıkla indir rar içindeki enable ile başlayanları çalıştır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı