Windows 10 grafik ayarlarında istenilen uygulamalar gözükmüyor

Muhammed5454

Centipat
Yer
Türkiye/Sakarya/Hendek
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5060 Laptop GPU
Ryzen 9 8945 HX
32 GB RAM
1 TB SSD
Monitör Özellikleri:2560X1600 300 Hz
Mouse:Steelseries Rival 3
Kulaklık:Steelseries Artic 1
MausePad:Logitech 40x30
Meslek
Öğrenci
RAM
8 GB DDR3
SSD veya HDD modeli
Toshiba 500 GB HDD
Ekran kartı
Nvidia 710m (harici kart Intel 4000)
İşlemci
İ5 3. Nesil
Benim laptopumda harici ekran kartı bulunuyor. Windows 10'da grafik ayarlarından bazı oyunları yüksek performans seçerek daha yüksek verim almamı sağlıyor ancak ben oradan kendi istediğim oyunları seçemiyorum gözükmüyor herhangi bir simge vb. örneğin; Minecraft, Among Us, aho2 falan NVIDIA Denetim Masası'ndan değiştirecektim ama bilgisayarım NVIDIA denetim masasını desteklemiyor NVIDIA ekran kartım eski olduğundan dolayı oradan yapamıyorum.

Nvidia denetim masasını desteklemem gibi bir durum yok. Naıl bir hata alıyorsun ?
Hatayı düzelttim ama windowstan değil ben en son bilgisayarımı sürücülerle beraber tamamen sıfırlamıştım ve bütün Nvidia sürücüleri gitti ve kart çalışmamaya başladı. Bende Nvidia Experince kurmayı denedim olmadı. Sonra bayağı uzun zaman bu böyle kaldı ben de Nvidia denetim masasından değiştirmeyi denedim bir baktım ki Nvidia denetim masasını bulamadım. Sonrasında windows'tan değiştirmeye çalıştım yüksek performanslı Nvidia ekran kartını kullanması için sonra buraya mesaj yazdım mesaj yazdıktan sonra araştırdım sadece Nvidia experince'tan değil manuel olarak kurulacağını fark ettim manuel olarak kurmayı denedim ilk siteden kuramadım hata verdi sonra biraz daha baktım farklı siteleri denedim Bu sefer indirmeyi başardım sonrasında kurduğumda Nvidia Experince yüklensin mi dedi ben de evet dedim bunu yükledikten sonra Nvidia denetim masası geldi ben de oradan değiştirdim sorun çözüldü. Aynı zamanda yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…